Suomi
  • Uusikaupunki

    Uusikaupunki

Sorvakon sillan ja Pakkahuoneen välisen rantaosuuden mittavat kunnostustyöt alkoivat viime syksynä ja suunnitelmissa oli, että urakka olisi valmistunut kesäkuun alkuun mennessä.
Välillä on jo...
Kaikki tulevat Uudenkaupungin ekaluokkalaiset siirretään varhaiskasvatuksesta perusopetuksen huomaan
perinteisessä eputuksessa, joka järjestetään pakkahuoneella tiistaina 28.5. klo 18.00
...

Uudessakaupungissa on alkanut kiinteistöveroprojekti, maastokäyntejä juuri sinun kiinteistöllesi tiedossa. Nettikyselyyn toivotaan vastauksia.

Uudenkaupungin alueella on...
Vuoden 2019 europarlamenttivaalien vaalipäivä on sunnuntai 26.5.2019. Ennakkoäänestys toimitetaan kotimaassa 15.-21.5.2019.
 
Äänioikeutettu voi äänestää valintansa mukaan joko ennakkoon...

Sosiaalinen media

Lauantaipäivän tunnelmia Minifarmi & Kukkamessuilta . Tarjolla ratkaisuja kaikenlaiseen rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen liittyen, upea kattaus puutarhojen harvinaisuuksia, mahtava tarjonta erilaisia koneita ja laitteita sekä tietysti iki-ihanat farmin eläimet. Vielä huomenna ehdit mukaan messuilemaan, suosittelemme! #visituusikaupunki #valitseuusikaupunki
Viime syksynä aloitetut Kaupunginlahden rannan mittavat kunnostustyöt ovat valmistumassa vaiheittain alkukesän aikana. Ensimmäiseltä osuudelta on tällä viikolla poistettu rakennustyömaan aidat ja koko ranta-alueen arvioidaan valmistuvan juhannuksen tienoilla. Viimeistelytyöt istutuksineen ja infotauluineen hoidetaan kuntoon tulevana syksynä. Kuvia hankkeen etenemisestä katsottavissa verkkosivuillamme. ☀️
Uudenkaupungin tulevat ekaluokkalaiset siirretään varhaiskasvatuksesta perusopetuksen huomaan perinteisessä eputuksessa, joka järjestetään Pakkahuoneella tiistaina 28.5. klo 18.00. Luvassa musiikkia ja leikkejä, sekä liikuttavia hetkiä, kun tulevat eput saavat päähänsä uudet lippalakit. Leikkisä tilaisuus on kaikille avoin, tervetuloa!
Tasa-arvoisten risteysten kaupunki on alkanut tuntua kodilta ja lyhennetyin tervehdyksin juttelevat kaupunkilaiset tutuilta :) #ronjantarina #hyväelämä #uusikaupunki
Uudenkaupungin alueella on alkanut kiinteistöverotietojen tarkastusprojekti, jonka tarkoituksena on kerätä tietoja kaikista kunnan alueella sijaitsevista rakennuksista. Projektiin liittyy maastokartoituksia kiinteistöillä tulevien vuosien aikana. Verkkosivuillemme on avattu kysely, johon toivomme mahdollisimman monien kiinteistönomistajien vastaavan. Kyselyn täyttäminen netissä nopeuttaa selvästi maastokartoitusten tekoa sekä vähentää aikaa vievää paperityötä.
Kevätsiivouksen voi nyt kruunata puhtailla matoilla! Kaupungin ylläpitämät matonpesupaikat ovat jälleen käyttökunnossa. Kaikki paikat on pesualtaiden lisäksi varustettu mattomankelilla ja kuivatustelineillä. Uudenkaupungin alueella on viisi kaupungin ylläpitämää pesupaikkaa ja lisäksi Haimiosta löytyy kyläyhdistyksen ylläpitämä matonpesupaikka. Paikkojen sijainnit ja muuta lisäinfoa luettavissa verkkosivuillamme.
Keskiviikkona 15.5. käynnistyy europarlamenttivaalien ennakkoäänestys. Uudessakaupungissa voi äänestää ennakkoon pääkirjastossa seuraavasti: 15.-17.5. klo 10.00 - 19.00 18.5. klo 10.00 - 14.00 19.5. klo 12.00 - 16.00 20.-21.5. klo 10.00 - 19.00 Lisäksi ennakkoon voi äänestää äänestysbussissa, jonka aikataulut löytyvät verkkosivuiltamme.
Ihanaa Äitienpäivää kaikille tasapuolisesti! #happymothersday #visituusikaupunki