Kysy tarkempia tietoja kirjastosta soittamalla tai sähköpostitse.

  • Kaukopalvelun avulla välitämme asiakkaan haluaman aineiston muista kirjastoista Suomesta tai ulkomailta. Kaukolainaus on maksullista. Kaukopalveluun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen kaukopalvelu@uusikaupunki.fi.

  • Kirjasto järjestää yksittäisille asiakkaille ja erilaisille ryhmille kirjastonkäytön opetusta. Räätälöimme erilaisia opetustapahtumia tarpeen mukaan. 

  • Kirjasto auttaa arjen pienissä tietotekniikkaongelmissa. Kannattaa huomioida, että emme korjaa laitteita tai tee asiakkaan puolesta vahvaa tunnistautumista palveluihin.

  • Kirjasto palvelee lukemisesteisiä asiakkaitaan Celian äänikirjapalvelun avulla. Kirjastolla on oikeus rekisteröidä Celian äänikirjapalvelun käyttäjäksi kirjaston asiakkaita, joille on vaikeaa lukea tavallista tekstiä.

  • Kirjakassikuljetuspalvelun avulla kirjaston aineisto kulkee kassissa asiakkalle kotiin tai palvelutaloon. Kirjakassipalvelu on maksutonta. Kirjaston kotipalvelu kokoaa kirjakassin asiakkaan toiveiden mukaan. Voit ilmoittautua asiakkaaksi kirjastoon, jolloin kirjataan asiakastiedot ja sovitaan käytännön järjestelyistä. Kassin voi tuoda sinulle sukulainen tai ystävä, mutta myös kirjasto voi hoitaa kuljetuksen. Kirjojen lisäksi voit pyytää esimerkiksi äänikirjoja, elokuvia, musiikkia tai lehtiä.