Tällä sivulla

Nuorisopalvelut järjestää vapaa-ajan tekemistä nuorille erilaisiin tapahtumiin tai aktiviteettien pariin suuntautuvilla matkoilla ja retkillä. Yhteistyössä retkiä/matkoja toteutaan  myös nuorisovaltuuston kanssa.


Leireistä, retkistä ja matkoista tiedotamme ajankohtaisesti facebookissa, instagramissa, nettisivuillamme ajankohtaista osiossa, paikallislehdissä ym. Seuraa siis ilmoittelua! Retkikohteista sekä tapahtumatoiveista otamme myös palautetta ja ideoita vastaan. Ole yhteydessä!

4H-yrityskoulutus lauantaina 11.5.2024 klo 8:00-16:00 Uudessakaupungissa nuorisotalo Vantissa!

Onko kesätyöt mielessä? Kiinnostaako unelmaduuni, jossa voit valita omat työajat, tehdä mitä itse haluat ja tienata jopa tuhansia euroja?

Uki-Kalanti 4H-yhdistys järjestää nuorille yrityskoulutuksen. Koulutus on tarkoitettu 13-28-vuotiaille yrittäjyydestä kiinnostuneille nuorille ja se on osallistujille maksuton. Lisätietoja alla olevasta linkistä.

Koulujen päätösnuokkari Vantissa lauantaina 1.6. klo 18-22

Nuorisotalo Vantti on auki koulujen päättäjäispäivänä lauantaina 1.6 klo 18-22. Päättäjäisnuokkari on 7.lk-17-vuotiaille nuorille.

Loman alkamisen kunniaksi nuorisotalolla on jäätelötarjoilu ja pientä suolaista tarjottavaa. Tervetuloa viettämään mukava päättäjäispäivä!

Sateenkaarevien oma piknik 5.6.

12+ vuotiaille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluville ja heidän ystävilleen järjestetään oma piknik Myllymäellä Uudessakaupungissa keskiviikkona 5.6.2024 klo 16–18. Tarjolla pikkupurtavaa, mukaan voi ottaa myös omat eväät. Tapahtuma on päihteetön ja energiajuomaton. Sadesäällä olemme nuorisotalolla Vantissa (Vuorikatu 11)

Seiskapäivä 6.6.

Tuleville 7.-luokkalaisille järjestetään oma seiskapäivä Santtion uimarannalla 6.6. klo 12.00–15.00 (osoite: Kalalokkikuja 14). Tule tutustumaan tuleviin luokkatovereihin! Ohjelmassa on piknik, pelejä ja mukavaa yhdessäoloa. Tarjolla on pientä purtavaa, mutta halutessaan voi ottaa mukaan myös omia eväitä. Uiminen on omalla vastuulla. Huonolla säällä kokoonnumme nuorisotalo Vantissa (Vuorikatu 11). Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Uudenkaupungin oppilashuollon ja Pyhärannan nuoriso- ja yhteisötyöntekijän kanssa.

Santtiofestit 7.6.

Nuorille järjestetään kesätapahtuma Santtion rannalla 7.6. klo 18–21 (osoite: Kalalokkikuja 14). Suositusikä K12. Tule kuuntelemaan rap-artisti Mäkin musiikkia. Mäkki esiintyy Santtion rannalla klo 19.30. 

Tapahtumassa on lisäksi mukavia toimintoja nuorille, kuten voimaleka ja Boxer-lyöntipeli sekä nuorisovaltuuston hengailupiste ”nuvalounge”! Lisäksi tapahtumassa on mahdollista mm. suorittaa SPR:n toimintapisteellä kondomiajokortti sekä testata nikotiinitietämystä nikotiinibussilla. 

Tapahtuma on maksuton, päihteetön ja energiajuomaton. Tapahtuma järjestetään yhdessä monen eri toimijan voimin: Uudenkaupungin nuorisovaltuuston, Uudenkaupungin nuorisopalveluiden, Uudenkaupungin Santtionranta & camping-yrityksen, Niko-toiminnan sekä Punaisen Ristin kanssa.

Kesäleiri 11.–13.6. (täynnä)

Nuorisopalvelut järjestävät leirin 11.–13.6. Leirille saavutaan 11.6. klo 15 ja leiriltä lähtö tapahtuu 13.6. klo 15. Omat kyydit! Leiripaikkana toimii Merikoivula (Koivulantie 198, Uusikaupunki). Leiri on tarkoitettu tuleville 7lk-9lk ikäisille nuorille. Leirille mahtuu mukaan 22 ensimmäiseksi ilmoittautunutta nuorta. Leirimaksu 60 € (sis. ruokailut / majoittautumisen 8: hlön huvilassa kahden henkilön makuuhuoneissa / petivaatteet / saunan käytön ja uimismahdollisuuden / leiriohjelman). Tarkempi leiriohjelma lähetetään osallistujille ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen ennen leiriä.

Leirin ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa kesäisten puuhien merkeissä. Leirillä tehdään omat kesähatut, pelataan pihapelejä, uidaan ja saunotaan, grillaillaan, kalastetaan ja hengaillaan.

Ilmoittautumisaika leirille on: 22.4.–7.5. Huom, Leiri on täynnä!  https://link.webropolsurveys.com/EP/222F94D3D36FBB30

Huomioithan, että ilmoittautuessasi leirille on leiriläisten myös sitouduttava leiripaikan ja nuorisopalveluiden leirisääntöihin.

Mikäli leirille ei saavu tarpeeksi lähtijöitä, niin voimme joutua perumaan leirin. Tässä tapauksessa ilmoitamme osallistujille viimeistään 8.5. mennessä ja palautamme leirimaksut sekä pyrimme tarjoamaan tilalle muuta aktiviteettiä.

Särkänniemen reissu 19.6.

Retki Särkänniemeen on tarkoitettu tuleville 7lk-toisen asteen ikäisille nuorille. Mukaan mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta nuorta. Nuorisopalvelut tarjoavat bussimatkan, mutta Särkänniemi-ranneke maksaa 35€ (sis. huvipuiston sisäänpääsy, huvilaitteet, sisäänpääsy Koiramäen eläinpuistoon, Akvaarioon ja Näsineulaan.). Ruokailu on omakustanteinen. Retki on päihteetön ja energiajuomaton.

 • Sitovat ilmoittautumiset ja maksut 1.5.–10.6. välisenä aikana. Ilmoittautumislinkki aukeaa 1.5. klo 06:00: https://link.webropolsurveys.com/EP/F5FE8CF2B8E1D298
 • Bussireitin aikataulu: klo 8.30 Lokalahti Vihreä Valo /klo 9.00 Uudenkaupungin uimahalli /klo 9.10 Kalannin Seo
 • Lähtö Tampereelta klo 17.00. Paluureitti käänteisessä järjestyksessä. 

Kirjastoauton kesäralli 25.6. ja 2.7.

Kirjastoauto lähtee Lokalahdelle ja Pyhämaahan nuoriso-ohjaajien kera. Kirjastoauton lisäksi nuorisopalvelut järjestävät nuorille mm. pihapelejä ja kesäistä puuhaa.

 • Lokalahden koulun pihalla tiistaina 25.6. klo 15–18
 • Pyhämaan koulun pihalla tiistaina 2.7. klo 15–18

Säävaraus! Mahdolliset muutokset ilmoitetaan tällä sivulla.

Kesänuokkarit kesä-heinäkuussa

Kalannin nuokkari:

tuleville 6lk-17-vuotiaille nuorille keskiviikkoisin 26.6./3.7./10.7. klo 14–16

Vantti:

tuleville 6lk-17-vuotiaille nuorille maanantaisin 24.6./1.7./8.7. klo 18–21

Nuokkarilla kesäkuulumisten vaihtoa ja muuta mukavaa tekemistä!

Värikuulasota 27.6. KLO 13-15

 • Reissu on tarkoitettu tuleville 7lk -17-vuotiaille nuorille. Ilmoittautumiset 1.5.-18.6. välisenä aikana.
 • Ilmoittautuessasi olet sitoutunut lähtemään reissulle ja ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan liput
 • Retki toteutuu mikäli osallistujia on tarpeeksi, vähintään 12 henkilöä. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli retki ei toteutuisi, niin ilmoitamme tästä ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin 18.6. mennessä
 • Aloitetaan yhteisellä kokoontumisella klo 13, osoite Häähäntie 835. Käymme turvallisuusasiat, peliohjeistuksen ja varusteet läpi. Pelit päättyvät klo 15.00
 • Tarjolla on vettä ja pientä välipalaa pelien lomassa
 • Mukaan tarvitset: vaatteet, joissa on hyvä liikkua ja ei haittaa, vaikka ne likaantuvat / kengät, joilla on mukava juosta / oma juomapullo
 • Varusteet tulevat Jumissa.com-yritykseltä (maastohaalarit, maskit, merkkaimet, kuulat)

Sitovat ilmoittautumiset 1.5.–18.6.: https://link.webropolsurveys.com/EP/798AECB0769F508A

Yönuokkari 4.7.

Tervetuloa yönuokkarille nuorisotila Vanttiin!

 • Ilmoittautua voi tulevat 7.-9. -luokkalaiset sekä peruskoulunsa v. 2024 päättäneet nuoret.
 • Yönuokkari alkaa 4.7. klo 20:00 ja päättyy seuraavana aamuna 5.7. klo 09:00
 • Tarjolla on ilta- ja aamupala
 • Mukaan makuualusta, makuupussi/peitto ja tyyny. Nukkumiseen on varattu jumppasali.
 • Mukaan tarvitset myös iloista mieltä ja halutessasi pientä purtavaa!
 • Muistathan yönuokkarin säännöt:

  Tapahtumassa noudatetaan nuorisotilan yleisiä sääntöjä. Lisäksi yönuokkarilla on tärkeää tietää, että: poistuminen kielletty klo 20-08 välisenä aikana. Mikäli nuori poistuu Vantista ilman huoltajan lupaa tai joudutaan poistamaan, on huoltajan oltava tavoitettavissa ja vastuu nuoresta siirtyy automaattisesti huoltajalle itselleen. Otamme siis yhteyden kotiin välittömästi nuoren poistuessa tiloistamme. Mikäli poistuu Vantista tapahtuman aikana, ei voi palata enää takaisin eli tapahtuma päättyy nuoren osalta siihen. Normaalit nuokkarisäännöt koskevat myös yönuokkaria, eli ei päihteitä, nikotiinituotteita, energiajuomia eikä epäasiallista käytöstä. Näistä seuraa nuoren poistaminen tapahtumasta. Huoltajiin otetaan yhteyttä vielä ennen yönuokkaria.

 • Yönuokkarille tulee ilmoittautua 30.5.–27.6. välisenä aikana. Mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.  Sitovat ilmoittautumiset: https://link.webropolsurveys.com/EP/7C129F154504CDD2
 • Yönuokkari toteutuu mikäli osallistujia on tarpeeksi, vähintään 5 henkilöä. Mikäli yönuokkari ei toteutuisi, niin ilmoitamme tästä ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin 1.7. mennessä. 
 • Voit myös soittaa seuraavalle työntekijälle kysyäksesi lisätietoa: Satu Arvonen 0406604350

Nuorisopalvelut lomailevat ajalla 18.7.-4.8. Toivotamme nuoret tervetulleeksi kesätoimintoihin ja hyvää loma-aikaa!