Uudenkaupungin kaupunki tarjoaa mahdollisuuksia monen eri alan ammattilaisille. Kaupungin palveluksessa on noin 620 henkilöä. Tarvitsemme jatkuvasti uusia työntekijöitä, sijaisia ja harjoittelijoita. Kaupungille voi tulla myös kesätöihin.

Kaupungin avoimien työpaikkojen ilmoitukset ovat Kuntarekry.fi -palvelussa. Mikäli ilmenee ongelmia hakemustietojen täyttämisessä, ota yhteyttä hakuilmoituksessa mainittuun yhteyshenkilöön.

Muita avoimia työpaikkoja alueellamme voit tarkastella esimerkiksi TE-palveluiden verkkosivuilla ja Uudenkaupungin työpaikat -Facebook-ryhmästä, joka on työnantajien ja työnhakijoiden kohtauspaikka.  

Avoimet työpaikat Kuntarekryssä

  • No vacancies found.

Nuorten yritystukipaikat 2024

Yritystukipaikkoja voivat hakea uusikaupunkilaiset koululaiset ja opiskelijat, jotka ovat syntyneet 1.1.2004 - 31.12.2008. Nuoret hakevat yritystukipaikkansa itse ottamalla yhteyttä haluamaansa yritykseen. Tuetun kesätyön tulee ajoittua välille 1.6.–31.8.2024.

Hakuaika yritystukipaikkoihin alkaa 7.3. ja päättyy 31.5.2024.

Tarkemmat ohjeet yritystukipaikkojen hakemiseen löydät yritystukisopimuksesta. Yritystukipaikkoja on jaossa noin 60 ja yritystuen hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Yritystukisopimus tulee palauttaa sähköpostitse Laura Lehtoruusulle. 

Yritystukisopimuksia on saatavilla myös Pääkirjastosta, jonne paperisen lomakkeen voi tarpeen vaatiessa palauttaa.