Bulletin
Maanantaina 3.6. siirrytään joukkoliikenteessä kesäaikatauluun. Sisäisen liikenteen vuorot sekä Vuki-kyyti ovat tauolla 08.08.2024 saakka, lukuunottamatta seutuliikenteen Uudenkaupungin sisällä ajamia osuuksia. Uudenkaupungin sisällä kuljet tasataksalla myös näillä seutuliikenteen linjoilla:

120 Turku - Lokalahti - Uusikaupunki
130 Laitila - Kalanti - Uusikaupunki
220 Rauma - Pyhänranta -Uusikaupunki

Tällä sivulla

Uudenkaupungin joukkoliikenne on nyt Ugin Vuki

Kaikki kaupungissa kulkevat bussivuorot ovat yhtä lailla avoimia ja kuntalaisten käytettävissä yhdellä selkeällä lipulla. Joukkoliikennelinjasto koostuu 13 linjasta, joilla jokaisella on oma linjanumero sekä keskusta-asiointia palvelevasta kutsuliikennepalvelusta. Pienet muutokset aikatauluihin ja reitteihin ovat mahdollisia. Reitit ja aikataulut voi kätevästi tarkistaa verkkopalvelusta ja sopivaa reittiä voi etsiä erillisellä haulla.

Kutsuvuoro - kutsuohjattu joukkoliikenne

Linjaliikenteen aikataulut ja reitit

Uudenkaupungin sisäinen linjaliikenne

Uudenkaupungin sisäisen liikenteen 
kertalippu 

3 euroa (nuoret ja aikuiset)
1,5 euroa (lapset 4-11 vuotta)
Kertalippu on ostettavissa kuskilta joko käteisellä tai pankkikortilla.

Kausilippu 

55 euroa (voimassa 30 vuorokautta ostopäivästä)
Voit käyttää kausilippua kätevällä Seutu+ Mobiilisovelluksella tai perinteisellä Seutu+ Matkakortilla.

 

Seutuliikenteen reitit lähikuntiin

Seutu+ hausta löydät myös reitit ja aikataulut lähikuntiin. 

  • Turkuun (120 linja)
  • Pyhärantaan ja Raumalle (220 linja)
  • Laitilaan (130 linja)
  • Taivassaloon (620 linja)

Hinnat

Seutuliikenteen hinnat perustuvat kuljettavaan matkaan tai kausi- ja sarjalipuissa vyöhykkeisiin. Linjoja voi hyödyntää Uudenkaupungin rajojen sisällä sisäisen liikenteen maksuilla ostamalla kertalipun tai sisäisen kausilipun.

Palvelupisteet

Uudenkaupungin linja-autoasema ja pysäkit

Linja-autoasema sijaitsee keskustassa Rauhankadulla torin laidalla (kartta). Bussit saapuvat ja lähtevät asemalta päivittäin aikataulujen mukaan. Asemalla ei ole odotustiloja sisätiloissa. Asemalla ei ole lipunmyyntiä. Pysäkit ovat nähtävissä kaupungin omasta karttapalvelusta.

Seutu+ matkakortit 

Seutu+ matkakortteja on mahdollista ostaa ja ladata Pääkirjastossa.

Koulumatkatuki

Koulumatkatuki korvaa koulumatkojen kustannuksia. Sitä myönnetään toisen asteen oppilaitoksessa opiskeleville. Toisen asteen oppilaitoksia ovat esimerkiksi lukiot ja ammatilliset oppilaitokset.

Kelan sivuilta löytyy koulumatkattukilaskuri, jonka avulla voit tutkia mahdollisuuksiasi koulumatkatukeen. Laskurissa valitaan kulkutavaksi WalttiKoulumatkatuki haetaan OmaKelassa, katso lisätiedot Kelan sivuilta (linkki alla).

Uudenkaupungin sisäiseeen liikenteeseen on helpoin hankkia Seutu+ Uusikaupunki kausikortti. Kausikortti on voimassa 30 vuorokautta ostohetkestä. Kausikortin voi ostaa mobiilikorttina tai fyysisenä korttina pääkirjastosta. Esimmäisenä päivänä koulupäivänä kuljetukseen voi nousta ilman korttia.