Tällä sivulla

Voimassa olevat aikataulut näet Matkahuollon sähköisestä reittioppaasta.

Uudenkaupungin sisäinen palveluliikenne

Koululais- ja asiointilinjat

Uudessakaupungissa liikennöidään koululais- ja asiointiliikennettä koulupäivinä Kalannin suuntaan, Pyhämaan suuntaan sekä Lokalahden Pinipajun suuntaan. Reitit ja aikataulut näkyvät myös matkahuollon reittioppaassa.

Sakunkulman  kutsutaksi

Yli 65-vuotiaille on tarkoitettu vanhusten palvelujen ylläpitämä kutsuohjattu palveluliikenne, kutsutaksi. 

Seutuliikenteen reitit

Seutu+ reitit kulkevat Uudestakaupungista lähikuntiin. Seutu+ reiteille voi ostaa myös kausilippuja. Uudessakaupungissa kausilippuja myy Palvelupiste Passari

  • Turkuun
  • Pyhärantaan
  • Raumalle
  • Laitilaan

Työmatkavuorot Autotehtaalle Turusta ja Porista

Turun vuorot:

Matkustajiksi otetaan myös muita kuin autotehtaan työntekijöitä.
Valmet Automotive, Turun kaupunki ja Varsinais-Suomen ELY-keskus järjestävät yhteistyössä työmatkaliikenteen vuoroja Turun linja-autoasemalta Laitilan kautta Uudenkaupungin linja-autoasemalle. Vuorot on sovitettu Valmet Automotiven työvuorojen mukaisesti, ja linja-autot pysähtyvät autotehtaan portin vieressä olevalla pysäkillä. Vuorot ja pysäkit löytyvät Matkahuollon aikatauluhausta.

Porin vuorot:

Matkustajiksi otetaan ainoastaan autotehtaan työntekijöitä.
Liikenne toteutetaan tilausliikenteenä ja  yhteisprojektiin osallistuvat Porin ja Rauman kaupunki, Eurajoen kunta ja Valmet Automotive. Tarkemmat tiedot selviävät autotehtaalta.

Palvelupisteet

Uudenkaupungin linja-autoasema ja pysäkit

Linja-autoasema sijaitsee keskustassa Rauhankadulla torin laidalla (kartta). Bussit saapuvat ja lähtevät asemalta päivittäin aikataulujen mukaan. Asemalla ei ole odotustiloja sisätiloissa. Asemalla ei ole lipunmyyntiä. Pysäkit ovat nähtävissä kaupungin omasta karttapalvelusta.

Matkahuollon matkakorttit ja Kelan ostotodistukset

Matkahuollon matkakortteja on mahdollista ostaa ja ladata Passarissa. Koulumatkatukeen oikeutetut opiskelijat voivat toimittaa oppilaitoksen täyttämät Kelan ostotodistukset Passariin. Myös ensimmäinen latauskerta tuen myöntämisen jälkeen on mahdollista tehdä Passarissa.