Tällä sivulla

Talousneuvola

Kaipaatko apua raha-asioissasi? Mietityttääkö taloustilanteesi? Älä jää yksin taloushuolien kanssa – tule käymään talousneuvolassa.

Talousneuvola palvelee ilman ajanvarausta joka kuun ensimmäinen torstai klo 12-15 Coworking ja etätyötila Messissä. Soita ovikelloa, kun saavut paikalle. 

Talousneuvola on kesätauolla heinäkuussa ja elokuussa olemme lomien vuoksi avoinna poikkeuksellisesti torstaina 15.8.

Tule talousneuvolaan keskustelemaan mieltäsi painavasta talouteen liittyvästä asiasta. Talousneuvolassa voit keskustella talous- ja velkaneuvojan, ulosoton asiantuntijan, asumisneuvojan sekä Kelan ja Varhan sosiaalipuolen työntekijöiden kanssa. Saat henkilökohtaista apua ja vastauksia kysymyksiisi.

Palvelu on anonyymiä ja maksutonta.

Talous- ja velkaneuvonta

Talous- ja velkaneuvojat auttavat sinua, kun olet huolissasi omasta taloudesta. Saat neuvoja kaikenlaisiin arjen talousasioihin, kuten rahankäytön suunnitteluun ja budjetissa pysymiseen.

Voit ottaa talous- ja velkaneuvontaan yhteyttä, vaikka sinulla ei olisi velkaa tai sitä on vähän.

Talous- ja velkaneuvonnasta saat apua myös velkatilanteeseen. Talous- ja velkaneuvoja muun muassa

  • selvittää kanssasi taloudellista tilannettasi,
  • auttaa punnitsemaan erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja ja
  • auttaa laatimaan maksusopimuksia.

Lisäksi talous- ja velkaneuvoja voi avustaa sinua järjestelylainan ja velkajärjestelyn hakemisessa.

Oikeusaputoimistojen talous- ja velkaneuvonta on maksutonta ja sitä järjestää valtio. Neuvontaa antavat talous- ja velkaneuvojat sekä heitä avustavat oikeusapusihteerit. Neuvonta on luottamuksellista ja henkilöstöä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Uudenkaupungin talous- ja velkaneuvonnan toimipaikka on osa Rauman oikeusaputoimistoa. Uudenkaupungin talous- ja velkaneuvonta palvelee vain ajanvarauksella. Katso tarkemmat yhteystiedot talous- ja velkaneuvonnan sivuilta.

Rauman oikeusaputoimiston Uudenkaupungin toimipiste

Uudenkaupungin oikeusaputoimiston yhteystiedot löydät Rauman oikeusaputoimiston verkkosivuilta.