Teatteria, taidetta ja muita tapahtumia

Kulttuurikeskus Cruselli on kulttuuriväen monipuolinen kohtauspaikka Uudessakaupungissa. Crusellissa järjestetään suuri osa paikallisista tapahtumista, siellä on kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä ja talon tiloja käytetään jatkuvasti erilaisissa kokous- ja koulutustarkoituksissa.

Kulttuurikeskus valmistui vuonna 1989 ja on saanut nimensä uusikaupunkilaisen säveltäjän Bernhard Henrik Crusellin (1775-1838) mukaan.

Crusell-salissa nähdään vuosittain lukuisia teatteri- ja musiikkiesityksiä ja siellä pidetään monia tiedotustilaisuuksia, seminaareja sekä koulutuksia. Crusellin lava on myös toiminut Uudenkaupungin teatterin näyttämönä aina kulttuurikeskuksen alkuajoista lähtien. Tapahtumien tauoilla voi nauttia virvokkeita yleisölämpiössä merinäköalaa ihaillen tai vierailla vapaasti alakerran taidegalleriassa, Liljelund-hallissa. Alakerrasta löytyy myös kokoushuoneet Nervander ja Ekman. Crusellissa sijaitsee myös varattavissa oleva harrastetila, jossa on bändisoittimia ja tilaa kuvataiteiden tekemiselle.

Yläkerran lipunmyyntipisteen yhteydessä sijaitsee Uudenkaupungin Teatterin toimisto ja alakerran taidenäyttelytilan vieressä Uudenkaupungin kulttuuripalvelujen toimisto.

Saman katon alla toimii myös hotelli Aquarius, jossa kauempaa tulleet vierailijat voivat majoittua kätevästi.

Tilojen varaaminen

Crusellissa järjestät ohjelmaa aina konserteista konferensseihin. Henkilökuntamme auttaa sinua tapahtuman toteuttamisen joka askeleella. Myös kokoushuoneet ovat varattavissa pienempiä tilaisuuksia varten.

Voit tiedustella Crusellin varaustilannetta ja muita lisätietoja ottamalla yhteyttä kulttuuripalveluiden vastaavaan Petri Hatakkaan tai kulttuurituottaja Joni Pietiläiseen. Voimme keskustella tapahtumasi tarpeista ja suunnitella toteuttamisen yksityiskohtia.

Haluamme tukea paikallista kulttuuritoimintaa, ja siispä uusikaupunkilaiset saavat käyttää tilojamme avoimiin kulttuuritapahtumiin veloituksetta.

Ilmakuva kulttuurikeskus Crusellista