Suomi
  • Kuva Rauhanpuistosta Jouluvalaistuksessa

    Uusikaupunki

Uudessakaupungissa suunnitellaan yhdistysohjelmaa kaupungin ja kolmannen sektorin väliseen yhdessä tekemiseen – yhdistyksiä, järjestöjä ja seuroja kutsutaan mukaan osallistumaan!
 
...
Seutukaupungeissa elämä sujuu: turvallisuus ja asuinympäristö valtteina

Seutukaupunkeja ovat kaupungit, jotka ovat oman seutunsa talous- ja palvelukeskittymiä, mutta...
Museovirasto on myöntänyt Rauman museon ja Uudenkaupungin museon yhteishankkeelle 35 000 euroa valtionavustusta. Hankkeen omarahoitusosuus on 10 000 euroa. Avustus myönnettiin museoiden...
Liikunta- ja nuorisotoiminnan sekä raittiustyön tukemiseksi myönnetään uusikaupunkilaisille ja alueella toimiville yhdistyksille ja seuroille vuosittain perusavustusta ja kohdeavustusta nuoriso- ja...

Sosiaalinen media

Kaupungin kulttuuriavustukset haettavissa 15.3.-15.4.2019. Avustuksia voivat hakea esimerkiksi orkesterit, kuorot, teatteriryhmät, kuvataidejärjestöt tai yksittäiset toimijat. Hakulomake ja ohjeet löytyvät verkkosivuiltamme.
Ilmastonmuutos on tänään puhututtanut myös Uudessakaupungissa. Nuorten kanssa keskustelemassa olivat kaupunginjohtaja Atso Vainio ja kaupunkisuunnittelun edustajat.
Uusikaupunki työllistää jälleen tulevana kesänä nuoria omiin toimipisteisiinsä. Kaupungin kesätyöpaikat ovat haettavissa 21.3. saakka.
Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut sekä TYKS Vakka-Suomen sairaala kokoavat yhteisen asiakasfoorumin vuodelle 2019 ja haku foorumin jäseneksi on käynnissä. Asiakasfoorumissa pääsee mukaan palvelujen ja toimitilojen kehittämistyöhän. Hae jäseneksi 17.3.2019 mennessä!
Porin prikaatin Uusikaupunki 19 -paikallispuolustusharjoitus käynnissä torilla. #uusikaupunki19 #porinprikaati #visituusikaupunki
Ensi viikolla on aika ilmoittaa vuonna 2013 syntyneet lapset esiopetukseen. Ilmoittautuminen tehdään sähköisellä lomakkeella 11.-15.3.2019.