Suomi
  • Uusikaupunki

    Uusikaupunki

Uudenkaupungin kaupungin kesämuseotkin ovat nyt avautuneet. Wahlbergin museotalon lisäksi Merimiehenkoti- ja Luotsimuseo avasivat ovensa juhannuksen jälkeisenä maanantaina. Vallimäellä sijaitseva...

Kaupungin virastot pidetään pääsääntöisesti suljettuina 1.7.-28.7.2019 (viikot 27-30) vuosilomien takia. Tietoja päivystyksistä ja töissä olevista henkilöistä saa...

 
Seuraa suoraa lähetystä kaupunginvaltuuston kokouksesta. Kokoustallenteet katsottavissa YouTube kanavallamme myös jälkikäteen.

...

Keskustan kehittämisen osalta järjestetään kaikille avoin työpaja tiistaina 18.6. Työpaja kokoaa kaupunkilaisten ja alueen toimijoiden yhteisen vision keskustan ja tapahtumakadun kehittämiseksi....

Sosiaalinen media

Uudenkaupungin kaupungin kesämuseot ovat jälleen avanneet ovensa. Luotsien ammatista kertova Luotsimuseo viettää tänä kesänä 50-vuotisjuhlaansa. Merimiehenkotimuseossa voi aistia merimiesperheen kodin tunnelmaa runsaan sadan vuoden takaa ja Wahlbergin museotalossa tutustua lapsuuden historiaan Uudessakaupungissa. Luotsimuseo ja Merimiehenkotimuseo ovat avoinna 24.6.-11.8. päivittäin 12-15, Wahlbergin museotalo ma-pe 10-17 ja la-su 12-15.
Juhannusterveisiä Uudestakaupungista. Midsummer greetings from Uusikaupunki. #midsummer #visituusikaupunki
Kaupungin virastot pidetään pääsääntöisesti suljettuina heinäkuussa 1.-28.7.Tietoja päivystyksistä ja töissä olevista henkilöistä saa puhelinvaihteesta, puh. 02 845 151, ma-pe klo 8.00-16.00. Yhteispalvelupiste Passari ja matkailutoimisto palvelevat koko kesän ajan osoitteessa Rauhankatu 10. Passari on avoinna ma-pe klo 9.00-17.00 ja matkailutoimisto ma-pe klo 9.00-17.00 sekä la klo 9.00-15.00.
Uudenkaupungin hakelämpölaitoksella on syttynyt suuri hakekasa. Pelastuslaitokselta saadun tiedon mukaan palo on saatu rajattua, eikä leviämisvaaraa ole. Mikäli tilanne muuttuu pelastuslaitos tiedottaa asiasta uudelleen.
Tänään Senioritorilla kuultiin ja nähtiin monia eri eläkeläisyhdistyksiä laulun, tanssin ja makkaranpaiston merkeissä☀️ #tultoril #visituusikaupunki
”Kaikki on täällä niin helppoa ja sujuvaa. Yhtäkkiä arjessa onkin aikaa muullekin kuin töille ja autossa istumiselle.” Puoli vuotta sitten Uuteenkaupunkiin perheineen paluumuuttanut Anne Lundelin on huomannut, että Uudessakaupungissa jää enemmän aikaa elämälle.
Suora lähetys kaupunginvaltuuston kokouksesta tänään 10.6. klo 18.30 alkaen. Lähetys katsottavissa YouTube kanavallamme myös jälkikäteen.