voimistelijoita

17.1.2023 11:26

Seniorikortilla talvikaudella maksutta museoon

Uudenkaupungin seniorikortilla voit nyt myös vierailla maksutta Wahlbergin museotalossa talviaikana eli huhtikuun ja syyskuun välisenä aikana.

  • Seniorikortin voi hankkia jokainen 65 täyttänyt uusikaupunkilainen, kortin hinta on 55€/vuosi ja se on myynnissä Uudenkaupungin uimahallissa.
  • Seniorikortilla voi käydä omatoimisesti Uudenkaupungin uimahallilla ja uimahallin kuntosalilla arkisin: maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin koko aukioloajan. Tiistaisin ja torstaisin klo 16 asti (illalla uintimaksu). Kalannin ja Lokalahden kuntosaleilla kortilla voi käydä kaikkina aukioloaikoina. Kortilla voi ottaa vuoden aikana kolme kertaa yhden kaverin maksutta mukaan näihin liikuntapalveluihin.
  • Seniorikortilla voi ottaa kaksi kertaa vuodessa kaverin maksutta mukaan Uudenkaupungin kulttuuripalveluiden tai Uudenkaupungin teatterin järjestämiin tapahtumiin. Tapahtumissa on oma kiintiö seniorikortin käyttäjille ja lippuvaraus on tehtävä vähintään viikkoa aikaisemmin kulttuuripalveluiden toimistosta (050 4205401) tai Uudenkaupungin teatterin toimistosta (02 84515440).
  • Syyskuun alusta huhtikuun loppuun asti maksuton sisäänpääsy Wahlbergin museotaloon (Ylinenkatu 11).
  • Kortti lunastetaan Uudenkaupungin uimahallin kassalta. Korttia haettaessa pitää olla henkilöllisyystodistus tms.  Kortin hinta on 55€  ja  on voimassa vuoden ostopäivästä.
Avainsanat