Discon purppura-keltainen logo.

5.6.2023 16:12

Uusittua Alistakatua juhlitaan discon tahtiin

Uudenkaupungin pääkatu muuntautuu kesädiscoksi viikkoa ennen juhannusta. K-30 Discossa juhlistetaan remontoidun kadun avajaisia viihdyttävän ohjelman merkeissä. 

Muotinäytös, musiikkia, pikakampauksia, kasvomaalauksia… Kaikenikäisille sopivaa letkeää ohjelmaa on luvassa lauantaina 17. kesäkuuta, kun remontissa olleella Alisellakadulla päästään viettämään avajaisia. Uudistettu kadunpätkä suljetaan tapahtuman ajaksi kokonaan discoilijoiden käyttöön, joten nyt jos koska on mitä parhain hetki tulla panemaan jalalla koreasti aivan keskelle idyllistä Uuttakaupunkia. 

Ohjelma alkaa puoliltapäivin paikallisten yritysten järjestämällä muotinäytöksellä. Mukana esittelemässä kesän trendejä ovat Studio 25, Putiikki Sik Sak, Ompelu-Ateljee Elina, Sisustus Ulpukka, Leninkiliike Reinholm, Kenkäkauppa Alina sekä Kesport Uusikaupunki. – Useimmat keskustan kivijalkapuodit pitävät myös oviaan auki normaalia pidempään, joten shoppailulle jää myös aikaa. 

Vaikka tapahtuma on pilke silmäkulmassa nimetty K-30 Discoksi, tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita. Nälän tai janon yllättäessä kadulta voi kipaista Olkkariin haukkamaan pientä purtavaa tai sammuttaa janon raikkailla alkoholittomilla mocktaileilla. 

Muotinäytöksen ohella discokadulla kuullaan Jukitsu Hyytiän ja Petri Hatakan esittämänä menevimpiä discohittejä 80- ja 90-luvulta, ja tarjolla on myös maksutta pikakampauksia, glitter-meikkejä ja kasvomaalauksia.

K-30 Disco Alisellakadulla lauantaina 17.6. klo 12-15. 
Vapaa pääsy! Säävaraus.

 

Avainsanat