Sinipohjainen aaltografiikka ohuet viivat

8.3.2024 10:10

Uusikaupunki hakee talousjohtajaa - hakuaikaa jatkettu

Pitkäaikaisen talousjohtajamme eläköityessä etsimme ammattitaitoista ja kokenutta talousjohtajaa vastaamaan Uudenkaupungin kaupungin taloustoimintojen johtamisesta ja kehittämisestä. Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti kaupunkimme taloushallinnosta ja kehität vastuualueesi käytäntöjä ja prosesseja. Kuulut kaupungin johtoryhmään ja raportoit kaupunginjohtajalle. Toimit myös tarvittaessa kaupunginjohtajan sijaisena. 

Pääasialliset työtehtävät: 

  • Kaupungin talouden kokonaisvastuu ja talouden ohjaus 
  • Talouspalvelut-yksikön ammattitaitoisen tiimin johtaminen. Yksikkö hoitaa kaupungin talouteen ja taloussuunnitteluun liittyvät tehtävät, kuten talousarvion, tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen laadinnan
  • Talouden analysointi ja rahoitus toimivallan puitteissa
  • Toimielinten talouden hallintaan liittyvien päätösten valmistelu ja täytäntöönpano
  • Talousjohtaja raportoi säännöllisesti kaupunginhallitukselle ja kaupunginvaltuustolle ja osallistuu talouden asiantuntijana toimielinten kokouksiin
  • Keskeinen rooli riskienhallinnassa, vakuuttamisessa sekä muissa taloudellisiin asioihin liittyvissä toimissa 

Hallintopalvelut-yksikkö ja sen osaava tiimi tuottaa kunnallisen hallinnon palvelut, kuten kokoushallinnan (esityslistat, pöytäkirjat ja päätösten täytäntöönpano), tiedonhallinnan ja vaaleihin liittyvän viranomaistoiminnan palvelut. Talous- ja hallintopalveluiden tehtävissä on käynnissä uudelleenjärjestelyitä. Järjestelyiden seurauksena talousjohtajan virkaan on mahdollista sisällyttää myös hallinnon johtaminen, mikäli virkaan valittavalla on tehtävän edellyttämä laaja osaaminen ja kokemus kunnallisen hallinnon johto- tai asiantuntijatehtävistä. 

Odotamme sinulta: 

Kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto sekä käytännön työkokemuksella hankittu hyvä perehtyneisyys kunnallistalouteen ja kunnan taloushallintoon. 

Lisäksi arvostamme onnistunutta ja pitkäaikaista esihenkilö- ja johtamiskokemusta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Toimit jämäkästi ja rakentavasti kiireen ja paineiden keskellä. Hallitset kokonaisuudet ja toimintatapasi on analyyttinen. Tarkka, oma-aloitteinen ja hands-on työskentely sekä luonteva yhteistyö eri sidosryhmien kanssa ovat Sinulle luontaisia. 

Tarjoamme sinulle: 

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja vastuullisen talouden tehtävän näköalapaikalta. Kuntakenttä on muutoksessa, joten tehtävässä pääset kehittämään ja kehittymään. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 14.3.2024 mennessä Kuntarekryn kautta. Talousjohtaja | Kuntarekry
Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päätyttyä. Haastattelemme hakijoita Uudessakaupungissa 26.3.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehtävässä avustava rekrytointikonsultti Sari-Anne Poikkijoki, Åma Oy, p. 050 5167399, sari-anne.poikkijoki@ooma.fi. Tavoitat Sari-Annen parhaiten tekstiviestillä tai sähköpostilla.