mainoskuva uskomaton uki kisasta

11.3.2024 10:18

Uskomaton Uki -kisa 18.4.2024

Torstaina 18.4. kisaillaan Ukissa amazing race -tyyliin! Historian ensimmäisessä Uskomaton Uki -tapahtumassa 2–6 hengen joukkueet suunnistavat ympäri kaupunkia suorittaen hauskoja tehtävärasteja. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kaksi palkintoa ja kaksi tehtävät nopeimmin suorittanutta joukkuetta palkitaan. Tehtävien jälkeen osallistujat pääsevät ilmaiseksi uimaan sekä kuntosalille ja saavat iltapalan (trippi + sämpylä). 

Tapahtuma on maksuton sekä ikärajaton ja mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 15 joukkuetta. 

Näin osallistut:

Ilmoittautuminen: Kerää joukkueesi (2–6 henkilöä) ja ilmoittaudu 15.4. mennessä. Tapahtuma on ikärajaton, joten voit osallistua perheenä tai koota joukkueen ystävistä. 

Tapahtumapäivä: Joukkueesi tulee ilmoittautua uimahallilla klo 16:00–17:30. Täältä saatte vihjeen ensimmäisen tehtävärastin sijainnista ja kisa voi alkaa!

Kisa: Joukkueet lähetetään kisaamaan kahden minuutin välein. Tehtäviä suoritetaan neljällä rastilla ympäri kaupunkia. Rastien vastuuhenkilöt kirjaavat ylös joukkueiden suoritusajat ja antavat vihjeen seuraavan rastin sijainnista. Jos joukkue ei pysty ratkaisemaan vihjettä, he voivat ostaa vastauksen minuutin aikasakkoa vastaan. Siirtymisaikaa rastien välillä ei lasketa mukaan joukkueiden suoritusaikaan. 

 

Luvassa takuuvarmaa hauskanpitoa ja elämyksellistä kisailua! Ilmoittautuminen tapahtumaan käynnistyy 18.3. klo 8:00. Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti. 

Ilmoittaudu tapahtumaan 15.4. mennessä | Webropol