Kolmen huutokaupattavan kiinteistön kuvat

20.6.2024 14:31

Raatihuone, Pihlavaketo ja keskustan liikerakennus suljetussa huutokaupassa

Kolme kaupungin kiinteistöä on tänään julkaistu Huutokaupat.com sivustolla myytävinä liike- ja toimitiloina. Kiinteistöt myydään suljetulla huutokauppamenettelyllä. Menettelyn ensimmäisessä vaiheessa tarjoaja tekee osallistumisilmoituksen sekä toimintasuunnitelman, jonka perusteella valitut osallistujat kutsutaan erikseen suljettuun huutokauppamenettelyyn.

Raatihuone

Yksi kaupungin harvoista 1800-luvun kivitaloista on rakennettu vuonna 1857. Tällä hetkellä tiloissa toimii mm. Uudenkaupungin matkailutoimisto. Kiinteistö on osa valtakunnallisesti merkittävää kulttuuriympäristöä. Kivitalon lisäksi kauppaan kuuluu puinen varastorakennus, vanha vaakahuone sekä taksiasemana ja varastona toimiva tiilinen rakennus.

Pihlavaketo

Puinen asuinrakennus / toimistorakennus, jonka rakennusvuosi on 1880. Tiloissa toimii tällä hetkellä Varsinais-Suomen ulosottoviraston Uudenkaupungin toimipiste. Kiinteistö sijaitsee vanhalla kasarmialueella ja sen ympäristössä toimii mm. kaupungintalo Mörne sekä golfkenttä.

Liikekiinteistö "Esko Holvi"

Kiinteistö on ydinkeskustassa liikekorttelin kulmatontilla ja kuuluu Fabrin-kortteliin. Kiinteistö on osa valtakunnallisesti merkittävää kulttuuriympäristöä. Kauppaan sisältyy nykyinen liikekiinteistö, sekä pihapiirissä sijaitsevat tiilinen asuin/talousrakennus, joka on toiminut viimeksi varastona sekä tiilinen talousrakennus. 

 

TIEDUSTELUT:
Arkisin klo 09.00 - 15.00

ESITTELYVARAUKSET:
Kiinteistöpäällikkö 
Rami Arola 040 756 5678
rami.arola@uusikaupunki.fi
(Paikalla 8.7.2024 alkaen)

Avainsanat