Kaiverrettu ja valaistu oranssi Halloween -kurpitsa pöydällä.

16.10.2023 11:34

Koristele kurpitsa ja osallistu Hehkun kurpitsakisaan

Kurpitsoista ken on kaunein? Järjestämme ensimmäistä kertaa kurpitsakisan Hehku-karnevaalin hengessä. Osallistumaan pääset koristelemalla kurpitsan ja kiikuttamalla sen kurpitsanäyttelyyn. Sekä tuomariston että yleisön suosikit julkistetaan Rauhanpuiston Hehku-karnevaalissa perjantaina 3.11.

Mikäs sen parempaa synkän ajan huvia kuin koristella omannäköinen kurpitsalyhty! Nyt on sinunkin hetkesi loistaa osallistumalla Hehku-karnevaalin tapahtumaviikolla järjestettävään kurpitsakisaan! 

Näin osallistut: 

  1. Ilmoittaudu mukaan kurpitsakisaan tästä linkistä
  2. Hanki haluamasi kokoinen aito kurpitsa. 
  3. Koristele kurpitsa haluamallasi tyylillä – mitä omintakeisempi luomuksesi on, sitä varmemmin se varmasti kiinnittää sekä tuomariston että yleisön huomion. Muista olla kaivertaessasi varovainen!
  4. Koristelussa saa käyttää muutakin materiaalia kuin kurpitsaa, kunhan oranssi ystävämme on teoksesi pääosassa. Jos haluat teokseesi valon, sen tulee olla paristokäyttöinen led-valo. 
  5. Kiikuta valmis kurpitsasi osoitteeseen Alinenkatu 23 (kirjakaupan viereinen tila) maanantaina 30.10. klo 17-19. Valitettavasti emme voi vastaanottaa teoksia muuna ajankohtana. 
  6. Innosta kavereitasi äänestämään suosikkiaan, ja tule Rauhanpuiston Hehku-karnevaaliin perjantaina 3.11. kuulemaan, miten teoksesi pärjäsi!

Huomioithan, että kurpitsa kypsyy sisätiloissa nopeasti, eli kaivertaminen kannattaa tehdä mahdollisimman lähellä töiden luovutusajankohtaa. 

Kilpailuteoksista koostuva kurpitsanäyttely on esillä 31.10.-2.11. näyteikkunassa osoitteessa Alinenkatu 23. Yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan joko verkossa tai perinteisellä paperilomakkeella. Tarkat äänestysohjeet löytyvät näyteikkunasta. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 50 euron lahjakortti paikalliseen kivijalkaliikkeeseen!

Kurpitsakisan voittaja sekä yleisön suosikki palkitaan Hehku-karnevaalissa Rauhanpuistossa perjantaina 3.11. klo 17.30! Kisan tuomariston puheenjohtajana toimii itseoikeutetusti Madame Pumpkin!

Ilmoittaudu mukaan kurpitsakisaan

Kaiverrettu ja valaistu oranssi Halloween -kurpitsa pöydällä.