Mainos lankalauantain pop up tapahtumasta

3.4.2023 16:14

Kevät popsahtaa kaupunkiin lankalauantaina

Iloinen pop up -tapahtuma valtaa Uudenkaupungin jälleen pääsiäislauantaina. Lankalauantain Pop Upissa on luvassa perinteiseen malliin monenlaista hauskaa ohjelmaa, arvontaa ja tempausta, kertoo Teija Isotupa Uudenkaupungin elinkeinopalveluista. 

– Pop up -pisteitä on mukana yli 30. Tempauksia on sekä kivijalkaliikkeissä että kaduilla, torilla ja ravintoloissa, Isotupa iloitsee. 

Tapahtuma-alue kattaa koko kaupungin, mutta valtaosa pisteistä on helposti saavutettavissa keskustan alueella, kävelyetäisyydellä toisistaan. Alisenkadun varrella paistetaan kiviuunissa pizzaa, ommellaan hauskoja lampaantaljatupsuja ja esitellään taidetta, kahvipannukokoelmaa, koruja ja linnunpönttöjä. Torilla ja useiden kivijalkaliikkeiden edustalla on erillisiä pop up -myyntipisteitä, tuote-esittelyä ja paikallisia herkkuja, kuten hunajaa. 

– Yrityksissä on tarjolla runsaasti erilaisia arvontoja ja kisailuja sekä tietysti tarjouksia. Mukana on paljon myös ohjelmallista popsahtelua, kuten discohumppaa, hauska polaroid-kuvapiste, viittomakielen alkeita sekä pienten ja vähän isompienkin noitien kokoontuminen Pookissa, Teija Isotupa kertoo. 

Perheen pienimpiä ilahduttavat varmasti myös tapahtumapäivän aikana keskustassa kiertävät pääsiäisnoidat, joiden taskuista saattaa hyvinkin löytyä jotain makeaa suuhunpantavaa. 

Isotupa uskookin, että hauska tapahtumapäivä tarjoilee jokaiselle jotakin. 

– Toivottavasti sää suosii ja väki innostuu sankoin joukoin liikkeelle keväiseen Uuteenkaupunkiin. 

Koko päivän ohjelma ja kaikki pop up -pisteet löytyvät Pop Up Uki -Facebook-sivulta. 

– Yhtä hyvin voi vain lähteä liikkeelle ja mennä sinne, mihin nenä osoittaa. Melkein joka nurkan takaa löytyy tapahtuman aikana jotain kivaa, Teija Isotupa vinkkaa. 

Lankalauantain Pop Up 8.4. klo 10-14 Uudessakaupungissa. Seuraa Facebookissa: popupuki

Noita ja lapsia pääsiäistapahtumassa.