pyöräilijät polkevat asfaltti pyörätiellä taustalla puita ja rautatie

3.7.2023 12:00

Haastepyöräily-kampanja on päättynyt

Kampanjassa pyöräiltiin taas yli miljoona kilometriä

Tämän vuoden Haastepyöräilyn kampanjan perusjaksolla vapusta juhannukseen poljettiin yhteensä 1 073 330 km pyöräilykilometriä. Haastepyöräilyn suoritukset kirjattiin pääsääntöisesti mobiilikirjauksina, mutta myös pyöräilykortteja ja kirjausvihkoja oli käytössä osassa kunnissa. Haastepyöräilyn nettisivulla oleva kuntarankinglaskuri toimii ympäri vuoden.

Vapusta juhannukseen järjestettävässä perinteisessä Haastepyöräily kampanjassa on mukana 41 kuntaa, jotka kisailivat kolmessa eri sarjassa. Tulokset ja sijoituksen määrää poljetut kilometrit suhteutettuna kaupungin / kunnan asukaslukuun. 

Haastepyöräily kampanjassa alle 5000 asukkaan sarjan voitti Karvia, yli 5000 asukkaan sarjan Huittinen ja yli 10 000 asukkaan sarjan Eura.

Uudessakaupungissa poljettiin yhteensä 26 640 kilometriä. Haastepyöräilyn suoritukset kirjattiin pääsääntöisesti mobiilikirjauksina ja tilannetta pystyi seuraamaan reaaliaikaisesti, mutta mukana oli myös muutama pyöräilykortti.

Uudenkaupungin kampanjassa järjestetyn arvonnan palkinnot ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittaneille. Kirjatuista tuloksista voit kysyä liikuntapalveluista.

Liiku läpi vuoden mobiilisovellus on ympärivuotinen

Kampanjassa käytetty maksuton mobiilisovellus toimii vuoden ympäri Talviliikkuja-, Haastepyöräily- ja Syysliikkuja -kampanjoissa. Se sopii kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille ja sinne voi kirjata kilometri-suoritukset 18:sta eri lajista, jotka jää talteen omaan historiaan.

Tarkemmat kampanjan tiedot löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/haastepyoraily