Myllytonttu ja pulmapähkinät -lasten satuseikkailu ti 2.7.

Vaakahuone ja kaupungin keskusta, Vaakahuone, matkailutoimiston sisäpiha, Rauhankatu 10, 23500 Uusikaupunki.

Myllymuori ja tonttu kurkistamassa puun takaa

Myllytontun pulmalaatikko pullistelee kysymyksistä. Tonttu on käynyt silakkaostoksilla ja ihmetellyt, miten silakka on aikoinaan uinut uusikaupunkilaisten ruokapöytiin. Mitä muuta ihmiset ovat syöneet? Mihin on tarvittu suolaa, ja mistä sitä on saatu? Oliko kaupungissa leipomo? Minkälaisia herkkuja kaupunkilaisten pöydistä saattoi löytyä juhlapäivinä? Tapaamme myös Myllytontun eläinystäviä, jotka kertovat omista mieliruuistaan. Kurre Oravainen on tutkinut pähkinöiden koostumuksia ja tietää pähkinöistä kaiken. Saadaanko Myllytontun pulmalaatikon kysymykset selvitettyä kertaheitolla vai menevätkö eläinystävien ja seikkailijoiden hännät solmuun?

Myllytonttu on pähkäillyt Uudenkaupungin entisiin aikoihin liittyviä asioita. Niin, mitä kaikkea laivat ovat kuskanneet?

Hauska uusi Myllymuorin 10-vuotisjuhlaseikkailu vie tarinasta toiseen musiikin, leikin ja pienten tehtävien avulla. Reitti kuljetaan jalan Uudenkaupungin keskustan nähtävyyksiä katsellen iloisen Myllytontun ja Myllymuorin matkassa.

Koko perheen seikkailuretket toteutetaan yhdessä matkailutoimiston kanssa. 

Alle kouluikäisten on hyvä liikkua oman aikuisen seurassa, ja pienimmille kannattaa ottaa mukaan rattaat. Retki soveltuu mainiosti myös päiväkoti- ja alakoululaisryhmille.

Kaikille avoimet seikkailut ovat klo 11-12:
To 4.7.
Ti 9.7.
To 11.7.
Ti 16.7.
To 18.7.
Ti 23.7.
To 25.7.
Ti 30.7.

Lähtöpaikka Vaakahuoneelta, matkailutoimiston sisäpiha, os. Rauhankatu 10.

LIPUT

10 €/hlö, perhelippu 35 € (sis. 4 henk. samasta taloudesta)

Liput ja varaukset ennakkoon Uudenkaupungin matkailutoimistosta, puh. 050 420 5333 tai matkailu@uusikaupunki.fi.