Anne Mattilan 40-vuotisjuhlakonsertti

Kulttuurikeskus Cruselli, Kulttuurikeskus Cruselli, Kullervontie 11 A, 23500 Uusikaupunki

Kuva laulaja Anne Mattilasta valkoinen paita päällä

Laulaja, lauluntekijä ja kuvataiteilija Anne Mattila täyttää tänä vuonna 40 vuotta ja suuntaa sen kunniaksi juhlakiertueelle.

Anne Mattila on esiintynyt jo yli kaksi vuosikymmentä. Vuonna 1999 alkaneen levytysuran aikana Annen levyjä on myyty yli 300 000 ja hänelle on myönnetty kahdeksan platinalevyä. Musiikkiuran lisäksi Anne on työskennellyt jo vuosia taidemaalarina. Vuodesta 2013 hänen ateljeenaan toiminut, Karvialla sijaitseva Annen taidekahvila on saavuttanut valtavat kävijämäärät, mutta nyt koittaa paluu yleisöjen eteen eri puolilla maata.

Ainutlaatuisissa juhlakonserteissa tullaan kuulemaan kaikille tuttujen laulujen, kuten ”Perutaan häät”, ”Asfalttiviidakko” ja ”Enkeleitä onko heitä” lisäksi harvinaisempia kappaleita, läpileikkaus taiteilijan pitkältä uralta akustisina tulkintoina.

Liput ennakkoon kulttuurikeskus Crusellista (avoinna arkisin klo 10-16 ja torstaisin klo 10-18) sekä Lippupisteeltä https://www.lippu.fi/event/anne-mattila-40-vuotisjuhlakonsertti-kulttuurikeskus-cruselli-18643021/