yläkuva museosta
Museo

Wahlbergin museotalo avoinna la 17.9.

La 17.9.2022 12:00 - 15:00
Wahlbergin museotalo on avoinna lauantaina 17.9.2022 klo 12-15, ja esillä on kolme mielenkiintoista näyttelyä: Alakerran viisi huonetta kertovat porvariston asumisesta merikaupungissa 1800-1900-lukujen vaihteessa. Yläkerran merelliseen historiaan painottuva perusnäyttely esittelee Uudenkaupungin historiaa. Pukunäyttely "Päällepantavaa" kertoo siitä kuinka mm. kauppiaiden ja merikapteenien perheet pukeutuivat 1800-luvulla. Näyttelyn ohessa kävijät voivat kokeilla itsekin hienoja asusteita ja ottaa tyylikkäitä kuvia.

Museon piharakennuksen ovet ovat myös vielä avoinna, eli museokävijät voivat kurkistaa palvelusväen vanhaan huussiin ja tutustua suutarinverstaan esineistöön. Lapsille ja lapsenmielisille mukavin paikka on varmasti piharakennuksen leikkipaikka.

Lauantaina 17.9. museovierailulle Uuteenkaupunkiin voi matkustaa höyryjuna Ukko-Pekalla, joka liikennöi Turun ja Uudenkaupungin väliä. Tietoa junan aikatauluista tästä
Tapahtuma liittyy osioon:

Lisätietoja tapahtumasta: