Vasara ja nauloja - tarina Göstasta

Pe 15.3.2019 19:00
Lähde retkelle Gösta Sundqvistin ja Leevi and the Leavingsin humoristiseen maailmaan!

Liput: Ennakkomyynti Uudessakaupungissa Yhteispalvelupiste Passari, Rauhankatu 10 arkisin klo 9-16.30 tai Ticketmaster.fi
31 € /peruslippu
28 € / eläkeläinen
19,50 € / opisk./työtön
+ toimitusmaksu

Gösta Sundqvist on todellinen suomirockin suurmies, joka on jättänyt pysyvän jäljen suomalaiseen sielunmaisemaan. Hänen kappaleistaan Mitä kuuluu Marja-Leena, Teuvo, Poika nimeltä Päivi, Kyllikki ja Pohjois Karjalaan on tullut klassikkoja, jotka kiteyttävät humoristisella tavalla suomalaista arkitodellisuutta. Julkisuutta ja keikkailua karttanut Gösta on jäänyt suurelle yleisölle salaperäiseksi hahmoksi. Mutta Vasara ja Nauloja – esitys tuo tähän asiaan muutoksen: nyt Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä Göstan keikalle! Göstaa esittää lähes autenttisesti hänen näköisensä ja oloisensa mies, AJ Keskinen.

Vasara ja Nauloja on syväluotaus Gösta Sundqvistin elämään ja musiikkiin. Esityksessä kuulemme Göstan mietteitä hänen elämästään: nuoruudesta, jalkapallosta, talonmiehenä olosta, kappaleiden synnystä ja maailman menosta, – ja kaikki tämä göstamaisella huumorilla höystettynä. Esityksessä kuullaan kaikki Leevi and the Leavingsin suurimmat hitit. Gösta ja hänen bändikaverinsa avaavat maailmaa legendaarisen Leevi and The Leavings yhtyeen takana. Tästä esityksestä ei hauskuutta ja mahtavia kappaleita puutu!

Tapahtumapaikka:
Käyntiosoite: