yläkuva museosta
Museo

Uudenkaupungin rauha -suunnistus

Ma 10.5.2021 - Pe 29.10.2021

Uudenkaupungin rauhan 300-vuotisjuhlavuoden kunniaksi on tehty yhteistyötä uusikaupunkilaisten opettajien ja museon kesken. Yhteistyöstä syntyi Uudenkaupungin rauhan suunnistus, mobiilipeli, jota pelataan älypuhelimella tai tabletilla. Peli tutustuttaa Uudenkaupungin rauhan paikkoihin.

Pelkkää puhelimen näpräystä peli ei ole, vaan suunnistus tapahtuu Uudenkaupungin keskustan alueella. Peli alkaa "Pookin kulmalta" eli Koulukadun ja Ylisenkadun risteyksestä, missä on siis ensimmäinen ”rasti”. Suunnistuksen kohteet kierretään numerojärjestyksessä, jonka näet tästä kartasta. Kartan voi halutessaan tulostaa, tai hakea Wahlbergin museotalosta (Ylinenkatu 11, avoinna ti-pe klo 12–15) tai Passarista (Rauhankatu 10, avoinna ma-pe klo 9-15).

Jokaisessa suunnistuksen kohteessa on tehtävä, joka aukeaa pelialustalla, kun pelaaja on tarpeeksi lähellä rastia. Peli on avoinna pelattavaksi 10.5.-29.10.2021 välisen ajan osoitteessa play.seppo.io. Pelaajan tulee siis mennä ensimmäisen rastin kohdalle, kirjoittaa nettiselaimeensa play.seppo.io, ja kirjautua sivustolle pelaajana. Suunnistamaan päästäkseen pelaajan täytyy vielä näppäil pelikoodi 4AGAC7. Kannattaa myös muistaa laittaa puhelimen tai tabletin sijaintitiedot päälle.  

 

Tapahtuma liittyy osioon: 

Lisätietoja tapahtumasta:

Puh. 0443515447