yläkuva museosta
Museo

Uudenkaupungin koulut -suunnistuspeli

Ti 5.10.2021 - Su 31.10.2021

Uudenkaupungin koulut -suunnistus on Seppopeli-alustalle tehty mobiilipeli, jota pelataan Uudenkaupungin keskustan alueella kulkien, puhelinta tai tablettia apuna käyttäen. Peli on avoinna pelattavaksi 5.-31.10.2021.

Suunnista koulujen historiaan!

Uudenkaupungin keskustan kouluelämä on tällä hetkellä hieman hujan hajan uutta sivistys- ja hyvinvointikeskus Wintteriä rakennettaessa. Nyt onkin hyvä aika tutustua siihen, millaisia kouluja Uudessakaupungissa on aikanaan ollut. Suunnistuksen aikana pelaaja oppii Uudenkaupungin koulujen historiasta ja siitä, millaista oli olla koululainen ennen vanhaan.

Peli alkaa "Pookin kulmalta" eli Koulukadun ja Ylisenkadun risteyksestä, missä on aikanaan sijainnut Uudenkaupungin ensimmäinen koulu. Tällä paikalla on siis pelin ensimmäinen ”rasti”. Suunnistuksen rastit kierretään numerojärjestyksessä, ja reittijärjestys löytyy kartasta, jonka voi tulostaa tästä tai hakea Wahlbergin museotalosta (Ylinenkatu 11, avoinna ti-pe klo 12–15) tai Passarista (Rauhankatu 10, avoinna ma-pe klo 9-15).

Jokaisessa suunnistuksen kohteessa on tehtävä, joka aukeaa pelialustalla, kun pelaaja on tarpeeksi lähellä rastia. Pelaajan tulee siis mennä ensimmäisen rastin kohdalle (Ylinenkatu 21), kirjoittaa nettiselaimeensa play.seppo.io, ja kirjautua sivustolle pelaajana. Suunnistamaan päästäkseen pelaajan täytyy vielä näppäillä pelikoodi 7E4ACE. Kannattaa myös muistaa laittaa puhelimen tai tabletin sijaintitiedot päälle.

Tapahtuma liittyy osioon: 

Lisätietoja tapahtumasta:

Puh. 0443515447