Lyhtyjen yön esitys. Kaksi kitaristia ja laulaja esiintyvät yleisölle puistossa.
Kulttuuri

Ukrainalainen kansantanssiyhtye Volyn (Lutsk)

La 16.7.2022 15:00 - 16:00
Ukrainalainen kansantanssiyhtye Volyn on ammattilaisryhmä, joka on perustettu jo vuonna 1978 Lutskin kaupungissa Volynin alueella Luoteis-Ukrainassa. Olemassaolonsa aikana yhtyeellä on ollut yli 3500 konserttia ja se on menestyksekkäästi esiintynyt kiertueilla niin Ukrainassa kuin kaukana sen ulkopuolella. Yhtye on niittänyt yleisön suosiota Kanadassa ja USA:ssa, Kreikassa, Italiassa, Puolassa, Itävallassa, Belgiassa, Ranskassa, Saksassa ja monissa muissa maissa.
 
Yhtyeen ohjelmisto on poikkeuksellisen monipuolinen. Se perustana on kuitenkin ukrainalainen kansantanssi. Yhtyeen konserttiohjelmassa on mukana vanhoja ja nykyisiä tansseja Ukrainan eri alueilta, kuten läntisiltä Bukovinan, Gutsulian, Galitsian, Podolian ja Volynian seuduilta sekä keskisiltä ja itäisiltä seuduilta Slobodasta ja kasakka-alueilta. Tällä kertaa ohjelmisto painottuu ukrainalaiseen kansankulttuurin kuuluviin kasakkatansseihin.

Konserttiohjelmassa, jonka Volyn esittää Suomen kiertueellaan, on tänä kesänä mukana 6 taiteilijaa. Yhtyeen koreografi on Valeri Smyrnov.
Ukrainalainen kansantanssiyhtye Volyn tuo Suomen keskikesään tanssin riemua ja perinteistä kumpuavaa uskoa rauhalliseen tulevaisuuteen heinäkuussa 2022.

Esityksen tuottaa Uudenkaupungin kulttuuripalvelut yhteistyössä Ukrainan kansainvälisen kulttuurikeskuksen kanssa.

VAPAA PÄÄSY
Tapahtumapaikka: 
Kultuurikeskus Cruselli
Kullervontie 11A
23500 UUSIKAUPUNKI
Tapahtuma liittyy osioon: 

Lisätietoja tapahtumasta:

Puh. 050 4205401
Petri Hatakka