yläkuva museosta
Museo

Tutustu Uudenkaupungin historiaan mobiilioppaiden avulla

To 5.11.2020 - La 31.12.2022
Haluatko tutustua Uudenkaupungin menneisyyteen itseksesi mobiiloppaan kanssa?
Uudenkaupungin museon eri oppaista löydät monipuolisesti tietoa kaupungin menneisyydestä. Kaupungin sykkivä sydän on Kaupunginlahti rantabulevardeineen. Mutta mitä sen ympärillä on ennen ollut? Entä mikä mahtaa olla tuo punaiseksi maalattu pitkä puurakennus Ruokolanjärven rannalla? Kukahan on tehnyt nuo Rauhanpuiston patsaat? Mitenköhän uusikaupunkilaisnuoriso on ennen viettänyt vapaa-aikaansa, ja etenkin missä? Millaista oli Uudenkaupungin elämä sisällissodan aikana? Mitkä olivat lapsille merkityksellisiä paikkoja runsaan sadan vuoden takaisessa Uudessakaupungissa? Ja missä se Uudenkaupungin rauha 1721 oikein solmittiin?

Näihinkin kysymyksiin löytyy vastaukset Uudenkaupungin museon julkaisemista Seinätön museo -mobiilioppaista.

Oppaat Ruokolanjärven ympäristön historiasta ja Uudenkaupungin rauhan tapahtumapaikoista ovat myös kuunneltavissa.

Saat lisätietoa ja linkit oppaisiin Uudenkaupungin museon sivuilta (suora linkki tässä).
Tapahtuma liittyy osioon:

Lisätietoja tapahtumasta: