Lyhtyjen yön esitys. Kaksi kitaristia ja laulaja esiintyvät yleisölle puistossa.
Kulttuuri

Turku Jazz Orchestra & Tero Lindberg: Cold War 3.0

To 25.11.2021 19:00
Turku Jazz Orchestraa taiteellisena johtajana vuosina 2018-2021 luotsannut trumpetisti Tero Lindberg päättää toimikautensa juhlakiertueella. Lindberg on säveltänyt uunituoreen Cold War 3.0 -teoksensa inspiroituneena aikakautemme dramaattisista käänteistä. Teoksen sävellykset ammentavat uudenlaisesta kylmästä sodasta, jossa disinformaatio, pandemia, demokratian horjuminen ja väkivaltaisten konfliktien uhka ovat jälleen arkitodellisuutta. Musiikissa fuusioituvat jazzin ja rytmimusiikin eri lajit swingistä rockiin kuvastaen demokratioiden ja autoritääristen diktatuurien kamppailua elintilasta. Luvassa on elokuvallista takaa-ajoa, kuumia rytmejä, viileää groovea ja tietenkin paljon korkeita ääniä!

Liput 27,50€. Lippuja ovelta tunti ennen konsertin alkua ja ennakkoon Lippupisteeltä https://www.lippu.fi/eventseries/name-2991168 ja Uudenkaupungin kulttuuripalveluiden toimistosta: kulttuuritoimisto@uusikaupunki.fi / 050 4205 401
Tapahtumapaikka:
Tapahtuma liittyy osioon: