Tiftö V Kolmen Salmen venetsialaisristeily

La 26.8.2017 19:00 - 21:00
Tiftö V:n Kolmen salmen risteily kulkee nimensä mukaisesti Uudenkaupungin suojaisilla lähivesillä, läpi kolmen salmen, Pikku-Puntarin, Ison Puntarin ja Syväsalmen. Se tarjoaa matkustajille upeita saaristoelämyksiä sekä palan paikallishistoriaa.  Kolmen salmen risteilyllä voit kuulla mitä on tapahtunut kaupungin lähivesillä sen 400-vuotisen taipaleen varrella.

Näet mm. Liisankiven ja kuulet miksi Ivar Fleming päätti kahlita kauniin neidon rantakallioon, tai mistä Telakanrannassa nouseva nosturi on kuuluisa tai missä on villa Pelo Polo. Tiedot ja tarinat ovat meille koonneet paikallinen Merihistorian perinnepiiri. Historian lisäksi risteilyllä pääsee nauttimaan Uudenkaupungin kauniista saaristomaisemista ja luonnon moninaisuudesta.
Tiftö V risteilyn vene