Tie Uudenkaupungin rauhaan -opastettu kävelykierros sunnuntaina 27.11. klo 13

Su 27.11.2022 13:00 - 14:00

Sunnuntaina 27.11. avautuu Puutalokaupungin Joulu, jouluvalot syttyvät ja Wanhanajan markkinoilla voi tehdä mukavia ostoksia. Joulunavauspäivänä on mahdollista osallistua  rauhateemaiselle opastuskierrokselle.

Tie Uudenkaupungin rauhaan -kierroksella kuullaan tämän Euroopan mittakaavassakin merkittävän rauhan synnystä ja vaikutuksista.
Tori ja rauhan muistomerkki ovat tuttuja, mutta missä asuivatkaan rauhanneuvottelijat ja missä sijaitsivat heidän kansliansa? Mistä rauhanneuvotteluissa oikeasti keskusteltiin? Uudenkaupungin matkailuoppaiden rauha teemaisella opastetulla kävelykierroksella käydään läpi suuren Pohjan sodan, isovihan ja Uudenkaupungin rauhan aikaisia tapahtumia niin Uudessakaupungissa kuin myös muualla Suomessa.
Tunnin mittaiselle kierrokselle lähdetään Pakkahuoneen vierassatamasta ja se päättyy Rauhanpuistoon, Alinenkatu 34. Kierroksen oppaana toimii matkailuopas Riitta Kilkku.

Lipun 10 € ja paikan kierrokselle voi lunastaa ennakkoon doerz.com/visituusikaupunki
Lisätietoja matkailutoimistosta puh. 0440 515 209.

Tapahtumapaikka:
Pakkahuoneen vierassataman tori, Pakkahuoneentori 2, Uusikaupunki.