Suomi
Uudenkaupunkin Museo
Museo

Talojen tarinoita -museoilta

Ma 24.2.2020 18:00 - 19:30
Uudenkaupungin museo toivoo taas kuntalaisten apua tiedon keräämiseen. Tällä kertaa museo etsii tietoa vanhoista rakennuksista. Wahlbergin talossa avataan keväällä 2020 näyttely, joka kertoo talojen tarinoita sekä puretuista että edelleen pystyssä olevista rakennuksista Uudenkaupungin keskusta-alueella. Tätä näyttelyä varten museossa toivotaan kaupunkilaisten osallistumista.
 
Netissä avataan myöhemmin karttakysely, johon osallistujat voivat itse tallettaa tietoja. Tiedonkeruu aloitetaan kuitenkin museoillalla maanantaina 24.2. klo 18 alkaen Wahlbergin museotalossa, jossa kerrotaan tarkemmin, mistä oikein on kyse. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, joilla on joitain muistoja tai kokemuksia Uudenkaupungin keskusta-alueen vanhoista rakennuksista. Tule mukaan, jos sinulla on esimerkiksi tietoa jonkin rakennuksen erilaisista vaiheista, kummitustarinoista, tulipaloista, asukkaista tai hauskoista sattumuksista. Kertoa voi myös vaikkapa omien vanhempien tarinoita ja muistoja. Museo on myös kiinnostunut rakennusten nimityksistä eri aikoina.  
 
Museoilta on osa Uudenkaupungin museon ja Rauman museon yhteistä aineettoman kulttuuriperinnön hanketta. Tilaisuus on maksuton.
 
 
Tapahtumapaikka: 
Käyntiosoite: 
Ylinenkatu 11, 23500 Uusikaupunki
Tapahtuma liittyy osioon: 

Lisätietoja tapahtumasta:

Puh. 0443515447
Jonna Junkkila