Suomi

Taidetalo Pilvilinna

Ke 23.6.2021 - La 14.8.2021
Kesän suosituin matkailukohde Uudessakaupungissa - Taidetalo Pilvilinna 10 v.
Huumoria, iloisia värejä, naivistista taidetta, ruusujen tuoksua ja kauniita merellisiä näkymiä – sitä kaikkea on Pilvilinna. Pilvilinnan seinät, lattiat ja katot on maalattu kuvia täyteen niin talon sisä- kuin ulkopuolellakin.

Taiteilija Raija Nokkalan maalausten myyntinäyttelyt ja humoristiset veistokset päärakennuksessa, taidepolulla ja piharakennuksissa tuovat katsojilleen iloa ja hyvää mieltä. Puutarhaan on talon isännän toimesta noussut yli sadan ruusulajin rosario. Kesän aikana vuorotellen kukoistavat ruusulajit tuovat väriloistoa ja kukkien tuoksua.

Pitsimökki ja vuosittain vaihtuvat taidenäyttelyt, tunnelmallinen taidepolku metsässä, kahviterassi meren rannassa, herkkupöytä ja Pilvilinnan omia tuotteita esittelevä korttipuoti takaavat, että Pilvilinna jää matkailijan mieleen harvinaislaatuisena elämyksenä.

Pilvilinna sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Uudenkaupungin keskustasta Hiun-Lepäisten suunnassa, kaupungin uimarannan vieressä. Se sopii mainiosti koko perheentaidekohteeksi. Meren rannalla omassa kalustetussa kaksiossaan asustelee Paplo-pupu. Herkutteluhetki terassilla merinäkymiä ihaillen kruunaa päivän ainutlaatuisessa Pilvilinnassa.

TAIDETALO PILVILINNA, Hiuntie 212, 23500 Uusikaupunki
www.taidetalopilvilinna.fi

AVOINNA 23.6.–14.8.2021
Ti, ke, to ja la klo 14–18
(huom! myös ke)
Pääsymaksu yleisinä aukioloaikoina 5 € /henkilö, 3 € / lapsi 2–10 v.
VIP: Yleisinä aukioloaikoina voi ostaa myös 10 euron VIP-kortin, jolla pääsee Pilvilinnaan vapaasti kesän kaikkina yleisinä aukioloaikoina.
Tapahtumapaikka: 
TAIDETALO PILVILINNA, Hiuntie 212, 23500 Uusikaupunki

Lisätietoja tapahtumasta: