Taide- ja hopeanäyttely 23.7. - 31.8.

Pe 23.7.2021 - Ti 31.8.2021
Taide- ja hopeanäyttely on luotu Pentti ja Anne Siivosen kokoelmista. Se pitää sisällään tunnettujen suomalaisten taiteilijoiden öljyväritöitä 1800-luvun loppupuolelta 1900-luvun alkupuolelle sekä uusikaupunkilaisen taidemaalari Reino Harstin maalauksia ja grafiikkaa. Hopeakokoelmassa on esineitä alkaen 1700-luvulta aina 1900-luvun alkuun, joista huomattava määrä on uusikaupunkilaisten kultaseppien valmistamia.

Tervetuloa tutustumaan historiallisesti arvokkaisiin suomalaisen taiteen kultakauden töihin sekä suunnattomalla käsityötaidolla tehtyihin hopeaesineisiin!

Näyttely on esillä Kulttuurikeskus Crusellissa 31.8. saakka ja se on avoinna ma - pe klo 10 - 16.
Näyttelyyn on ilmainen sisäänpääsy.
Tapahtumapaikka:
Neljä kimaltavaa hopeaesinettä, joiden takana öljyvärimaalaus purjelaivasta merellä.

Lisätietoja tapahtumasta:

Joni Pietiläinen