Suomi

SIIRRETTY: Jonne Aaron: Ota mut -konserttisalikiertue

Pe 9.10.2020 19:00 - 21:30
Konsertti siirtyy vallitsevien koronarajoitusten vuoksi. Konsertin uusi ajankohta on lauantai 23.1.2021 klo 19.00.

Konserttiin jo ostetut liput käyvät uuteen päivään sellaisenaan. Liput voi halutessaan palauttaa 9.10.2020 mennessä.

Lippu.fi-verkkokaupasta ostettujen lippujen palautus: https://www.lippu.fi/campaign/info-covid-19/ ja https://web.lippu.fi/palautus/
Palvelupiste Passarista ostettujen lippujen palautus: kulttuuritoimisto@uusikaupunki.fi tai 050 4205 401

-----

Jonne Aaronin Ota mut -konserttisalikiertueella kuullaan ensimmäistä kertaa Jonnen tulkintoja hänen muille artisteille tekemistä menestyskappaleista. Lahjakkaan tulkitsijan ja biisintekijän kynästä ovat syntyneet kappaleet kuten Jos menet pois (Suvi Teräsniska), Elän itselleni (Popeda), Viimeiseen korttiin (Topi Sorsakoski), Tunnit (Yö), Surun aika (Olli Lindholm), Pari kaunista sanaa (Katri Ylander), Elämä on lahja (Anne Mattila), Nukkuva sydän (Muska) ja Juodaan ja painitaan (Frederik) sekä käännösbiisi Elossa taas (Katri Helena / Negative). 
Näiden lisäksi ohjelmisto koostuu Jonnen omasta tuotannosta. Konserttisalimiljöössä osin uusin sovituksin kuultavat Yksin, Tiikerin raidat, Rooma, Vihan sokaisema, Ihanaa elämää, Kun jätät minua, Kirosanoja ja kiertueen nimikappale Ota mut ovat osa laajamittaista konsertin ohjelmasisältöä. Luvassa on myös kiinnostavia tarinoita uralta ja biisien takaa.
 
Showtime klo 19.00
Kesto 2h15min sis. väliajan
Liput 35,50e


Konsertti on siirretty 5. kesäkuulta uudelle ajankohdalle 9. lokakuuta. Aiemmalle päivälle ostetut liput käyvät sellaisenaan uutenakin konserttipäivänä.
Tapahtumapaikka: 
Käyntiosoite: 
Kullervontie 11, 23500 Uusikaupunki
Tapahtumapaikka: 
Kulttuurikeskus Cruselli
Tapahtuma liittyy osioon: