Satama soi, Pakkahuoneen iltatorin avaus 28.6.2017

Ke 28.6.2017 16:00 - 19:00
Kesän iltatorikauden Pakkahuoneella avaa Satama soi –tapahtuma (juhannuksen jälkeisenä) keskiviikkona 28.6. klo 16-19.

Samalla vietetään koko kesän jatkuvan Lasten sataman avajaisia klo 16, jolloin Päiväkoti Tiitiäisen musiikkiryhmä esiintyy ja vieraaksi saadaan Uudenkaupungin perustaja, kuningas Kustaa II Aadolf (Jouko Mäenpää). Lisäksi Lasten sataman puuhateltta Pakkahuoneen leikkikentällä klo 16-18.

Laulaja ja lauluntekijä Tommi Kalenius ja yhtye esiintyy klo 17 alkaen. Yhtyeessä soittavat viulisti Ninni Poijärvi, kosketinsoittaja Miika Pelkonen ja basisti Pasi Ryökkynen.

Musiikin lomassa noin klo 17.45 kuullaan Uudenkaupungin kaupungin tervehdys sekä Pakkahuoneen isännän Tapio Pääkön ja kirkkoherra Esa Mierlahden puheenvuorot. Illan juontaa Jussi Paavola.

Tapahtumassa on viittomakielinen tulkkaus. Vapaa pääsy.

Kaatosateen sattuessa ohjelma siirtyy Vanhaan kirkkoon.

Satama soi –tapahtuman järjestävät Pakkahuoneen vierassatama ja Uudenkaupungin seurakunta.

Sähköposti: uudenkaupungin.seurakunta@evl.fi
Web: http://www.uudenkaupunginseurakunta.fi