Uudenkaupunkin Museo
Museo

Ruokolanjärven rannalla - Museoilta verkossa 4.3.2021

To 4.3.2021 18:00 - 19:30
Ruokolanjärven rannalla –  historiaa vanhojen valokuvien avulla.
Verkossa toteutettava Museoilta torstaina 4.3.2021 klo 18-19.30.

Tiesitkö, että Ruokolanjärven ympäristö oli 1870-80 -luvuilla uusikaupunkilaisen elintarviketeollisuuden keskus? Järven pohjoisrannalle kohosivat kolme suurta ja komeaa teollisuusrakennusta, joissa valmistettiin viinaa ja olutta. Ruokolanjärven rannalla on sijainnut myös mm. Uudenkaupungin ensimmäinen huoltoasema, makeistehdas, tekstiilitehdas ja siinä vieläkin toimiva vesilaitos.

Uudenkaupungin museo järjestää näin korona-aikaan hyvin sopivan museoillan verkossa. Museonjohtaja Mari Jalava näyttää valokuvia Ruokolanjärven rannoilta eri vuosikymmeniltä ja kertoo samalla tarinoita kuvien esittämistä paikoista ja rakennuksista.
Pääset mukaan tähän Teams-sovelluksen kautta pidettävään museoiltaan alla olevasta linkistä.

Verkkoluento on ilmainen. Pääset siihen klikkaamalla 4.3.2021 klo 18 (voi tulla mukaan jo 17.50 alkaen) tapahtuman linkkiä. Seuraavaksi valitset joko Teams-sovelluksen (mikäli se on sinulla jo asennettuna) tai ”liity suoraan verkossa”, jos et ole asentanut ohjelmaa itsellesi. Sen jälkeen ”Liity” kokoukseen ja laita samalla oma kamera ja mikrofoni kiinni, jotta yhteydet toimivat paremmin. Luennon lopuksi on mahdollista esittää kysymyksiä Teamsin keskusteluosiossa (puhekupla) tai pyytämällä puheenvuoroa kämmenen avulla.

Tervetuloa Uudenkaupungin museon ensimmäiseen Teams-museoiltaan!

Liity mukaan tästä linkistä:

Tapahtuma liittyy osioon: