Suomi

Risteily Isonkarin majakkasaareen

Pe 14.6.2019
 Risteilylle lähdetään klo 10.30 Uudenkaupungin vierassatamasta, joka sijaitsee tunnelmallisella kaupunginlahdella kaupungin keskustassa. Lahdella on näyttäviä huvivenesatamia, joiden ohi merimatka hiljalleen alkaa.

Merimatkat taitetaan matkustaja-alus M/S Kertulla.Merimatkan kesto on noin 1,5 h.
Perillä Isossakarissa: Opastetulla kierroksella tutustutaan saaren luontoon, historiaan sekä itse majakkaan. Lounas tarjoillaan Isonkarin kasarmiravintolassa. Opastus, sisäänpääsy majakkaan ja lounas sisältyvät risteilyn hintaan. Aikaa nauttia olosta saarella on noin 4 tuntia. Yhteisen risteilyohjelman (opastettu saarikierros, vierailu majakassa, lounas) lisäksi ehdit vaikka rapsuttaa lampaita, pulahtaa uimaan ja nauttia pullakahvit idyllisellä kesäterassilla!

Paluumatkalle Isostakarista Uuteenkaupunkiin lähdetään klo 16, ja perillä kaupungissa ollaan klo 17.30.
Lähtö Uudestakaupungista klo 10.30, lähtö Isostakarista klo 16.00 (paluu Uuteenkaupunkiin noin klo 17.30). Risteilyn kesto on 7 h, josta Isossakarissa ollaan 4 h.

Hinnat:

    aikuiset 65 €
    lapset 4-12 v. 29 €
    lapset 0-3 v. maksutta

Hinta sisältää edestakaiset merimatkat, opastetun saarikierroksen, sisäänpääsyn majakkaan sekä lounaan Isossakarissa.

Tervetuloa mukaan – majakkamatkapäivä voi olla koko kesän paras päivä!


Risteilyn varaus-, maksu- ja peruutusehdot

Paikka risteilylle kannattaa varata ennakkoon. Risteily maksetaan matkapäivänä laivassa: maksutavat käteinen, yleisimmät maksukortit sekä lahjakortti.

Kova tuuli estää liikennöinnin Isoonkariin. Risteilyn tuuliraja on noin 15 m/s tuulen suunnasta riippuen. Jos risteily joudutaan perumaan sääolosuhteiden vuoksi, asiasta ilmoitetaan liput varanneille risteilyä edeltävänä päivänä. Ylivoimaisen sään sattuessa risteilyä ei veloiteta eikä sen peruuntumisesta makseta korvauksia.

Varauksen voi perua kuluitta 7 vrk ennen matkaa. Jos varaus perutaan, kun risteilyyn on viikko tai vähemmän, tai jos varaus jätetään kokonaan lunastamatta, varatut risteilypaikat laskutetaan täysimääräisenä.

Lisätietoja tapahtumasta:

Puh. 040-1866350