Risteily Isonkarin majakkasaareen 1.7.

Ke 1.7.2020

Lähtö klo 10.30 Pakkahuoneen vierassatamasta länteen olevalta Saaristolaivojen laiturilta, Uusi-Möljä, Pakkahuoneenkuja 2
Merimatkat taitetaan matkustaja-alus M/S Kertulla. Maisema muuttuu suojaisen sisäsaariston ja karumman rannikkovyöhykkeen kautta lopulta avomereksi, jonka rannattomasta horisontista löytyy ainoastaan Isokari.  Merimatkan kesto on noin 1,5 h.
Perillä Isossakarissa: Opastetulla kierroksella tutustutaan saaren luontoon, historiaan sekä itse majakkaan. Lounas tarjoillaan Isonkarin kasarmiravintolassa. Opastus, sisäänpääsy majakkaan ja lounas sisältyvät risteilyn hintaan. Aikaa nauttia saarella olosta on noin 4 tuntia. Yhteisen risteilyohjelman (opastettu saarikierros, vierailu majakassa, lounas) lisäksi ehdit vaikka rapsuttaa lampaita, pulahtaa uimaan ja nauttia pullakahvit idyllisellä kesäterassilla!

Lähtö Uudestakaupungista klo 10.30, perillä Isossakarissa klo 12.. Lähtö paluumatkalle Isostakarista klo 16.00, takaisin Uudessakaupungissa noin klo 17.30.

Risteilyn kesto on 7 h, josta Isossakarissa ollaan 4 h.

Hinnat: aikuiset 59-69 €, lapset 4-12 v. 29-35 €, lapset 0-3 v. maksutta.
Hinta sisältää edestakaiset merimatkat, opastetun saarikierroksen, sisäänpääsyn majakkaan sekä lounaan Isossakarissa.

Varaukset: https://www.isokari.fi/risteilyt/

Lisätietoja tapahtumasta: