Räppäri Sexmane Hotelli-Ravintola Havussa

La 1.10.2022
Syksyn keikat Havussa starttaa räppäri Sexmane!
Sexmane on artisti ja visionääri, joka on saavuttanut poikkeuksellista menestystä uransa alkuvaiheista lähtien.

Sexmane teki läpimurtonsa vuonna 2019 ilmestyneellä omakustannealbumillaan Sextape. Yli 6 miljoonaa streamia keränneen hitin Mama sisältänyt albumi pysytteli Suomen virallisella albumilistalla huimat 80 viikkoa. Räppärin odotettu toinen albumi ‘Väärinymmärretty’ ilmestyi lokakuussa 2021. Sony Musicin julkaisemalla albumilla kuullaan omaa polkuaan kulkevan nuoren miehen rehellistä tarinankerrontaa 16 kappaleen verran.
Suoraan albumilistan sijalle 5 noussut pitkäsoitto poiki artistille myös 4 Emma-ehdokkuutta.
Uutta albumiaan valmisteleva Sexmane on julkaissut vuoden 2022 puolella singlelistan kärkikahinoihin yltäneet hitit “Chillaa veli” ja “40K”.

Artisti tunnetaan myös erityislaatuisesta lavaenergiastaan, joka vetää keikkapaikat täyteen ympäri Suomen niin klubeilla kuin festareillakin.

Showtime kello 24 ja liput 20 €/23 €.
Ennakkolippuja voit ostaa osoitteesta liveto.io sekä Hotelli-Ravintola Havusta.
Tapahtumapaikka:
Hotelli-Ravintola Havu,