Suomi

Puupaatei Pakkahuoneel

La 17.8.2019 10:00
Ranta on täynnä nostalgiaa, tervan tuoksua ja lakatun puupinnan lämmintä hehkua, tätä kaikkea ja paljon muuta on rento puuvenetapahtuma.
Monipuolinen ohjelma sisältää mm. köydenvalmistusta entisajan tapaan, Mikko Snellman Brändöstä saapuu myymään upeita köysitöitään ja samalla pitää muutaman näytöksen.
Klo 13 on mahdollista nähdä näytös vanhanajan raskassukelluspuvun pukemisesta ja pienimuotoisesta sukelluksesta Suomen Sukellushistoriallisen yhdistyksen toimesta.
Livemusiikkia Pakkahuoneen Terassilla tarjoilee trubaduuri Rami Helle,
Golfravintolan soppatykistä valmistuu maittavaa lohisoppaa saaristolaisleivän kera. Pienempään nälkään auttaa Uudenkaupungin Meripelastajien myymä grillimakkara ja ostamalla tuet seuran toimintaa.
Vesibussi Kuha tekee tapahtumapäivänä kaksi tunnin mittaista risteilyä Uudenkaupungin edustalle. Lähdöt Pakkahuoneen kahvilan edestä klo 11 ja 14. Liput 10 € /henkilö (käteismaksu) ja matkaan mahtuu kerralla max. 30 henkilöä. Ennakkovaraukset voi tehdä puh. 050 518 1016. Lisätietoa legendaarisesta aluksesta http://vesibussikuha.fi/alus/ .
Uudenkaupungin Merikeskuksen näyttelyssä voi tutustua esim. vanhoihin venemoottoreihin. Näyttely on avoinna klo 10-17 ja sinne on vapaa pääsy.
Illan kruunaa tanssit Pakkahuoneen torilla klo 18.30 alkaen, musiikista vastaa tanssiorkesteri Kuparikuu.
Tapahtuman juontaa Ville Laaksonen.
Vapaa pääsy!
Lisätietoja ja ohjelmien aikataulut: https://facebook.com/puupaatei

 

Lisätietoja tapahtumasta: