Suomi

PERUTTU: Jonne Aaron: Ota mut -konserttisalikiertue

La 23.1.2021 19:00 - 21:30
Konsertti on peruttu vallitsevien kokoontumisrajoitusten vuoksi.

Lippupalautukset:

Jos olette ostaneet lippunne Kulttuurikeskus Crusellista tai Palvelupiste Passarista, voitte olla lippupalautuksiin liittyen yhteydessä Uudenkaupungin Kulttuuripalveluihin: kulttuuritoimisto at uusikaupunki.fi / 050 420 5401.

Muualta ostettujen lippujen kohdall
a voit hakea rahojen palautusta tai lippujen vaihtoa lahjakorttiin osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus/

---

Jonne Aaronin Ota mut -konserttisalikiertueella kuullaan ensimmäistä kertaa Jonnen tulkintoja hänen muille artisteille tekemistä menestyskappaleista. Lahjakkaan tulkitsijan ja biisintekijän kynästä ovat syntyneet kappaleet kuten Jos menet pois (Suvi Teräsniska), Elän itselleni (Popeda), Viimeiseen korttiin (Topi Sorsakoski), Tunnit (Yö), Surun aika (Olli Lindholm), Pari kaunista sanaa (Katri Ylander), Elämä on lahja (Anne Mattila), Nukkuva sydän (Muska) ja Juodaan ja painitaan (Frederik) sekä käännösbiisi Elossa taas (Katri Helena / Negative). 
Näiden lisäksi ohjelmisto koostuu Jonnen omasta tuotannosta. Konserttisalimiljöössä osin uusin sovituksin kuultavat Yksin, Tiikerin raidat, Rooma, Vihan sokaisema, Ihanaa elämää, Kun jätät minua, Kirosanoja ja kiertueen nimikappale Ota mut ovat osa laajamittaista konsertin ohjelmasisältöä. Luvassa on myös kiinnostavia tarinoita uralta ja biisien takaa.
 
Showtime klo 19.00
Kesto 2h15min sis. väliajan
Liput 35,50e


Konsertti on ensin siirretty 5. kesäkuulta uudelle ajankohdalle 9. lokakuuta, ja sitten nykyiselle päivälle 23. tammikuuta 2021. Kaikki aiemmille päiville ostetut liput käyvät sellaisenaan uutenakin konserttipäivänä.
Tapahtumapaikka: 
Käyntiosoite: 
Kullervontie 11, 23500 Uusikaupunki
Tapahtumapaikka: 
Kulttuurikeskus Cruselli
Tapahtuma liittyy osioon: