Suomi

Perhekerho Saarnistossa

To 10.10.2019 9:30 - 11:00

Perhekerhossa lasten ja aikuisten on mukava tavata toisiaan mehun ja kahvikupposen äärellä. Ohjelmassa on vaihdellen yhteistä tekemistä, vapaata tai teemoitettua keskustelua sekä eri tahojen vierailuja. Yhteiset keskusteluteemat ovat lähellä arjen kysymyksiä: kasvatukseen, vanhemmuuteen, parisuhteeseen, jaksamiseen ja virkistymiseen liittyviä.

Kerho alkaa yhteisellä aamuhartaudella, jonka jälkeen siirrytään kahvittelemaan ja noin kerhon puolivälissä alkaa mahdollinen ohjattu toiminta. Perhekerhoissa lapset ovat vanhempiensa vastuulla. Toisinaan lapsille ja aikuisille omaa ohjelmaa, jolloin aikuisilla on mahdollisuus omaan hengähdyshetkeen ja lapsilla on mahdollisuus leikkimiseen lastenohjaajien ohjauksessa.

Samalla viikolla kaikissa perhekerhoissa on yhteneväinen ohjelma. Ryhmän viihtyvyyden sekä toimivuuden kannalta toivomme, että perheenne valitsee yhden ryhmän, johon pääsääntöisesti osallistuu.

Perhekerhot ovat avointa ja maksutonta toimintaa, johon ei tarvitse ilmoittautua.

 

Tiedustelut: Lapsityönohjaaja, 050 3634 140. 

Kerhojen kokoontumisajat noudattelevat koulujen lukuvuotta, kokoontumista ei ole viikolla 42 ja ne päättyvät viikolla 50.

Tapahtumapaikka: 
Saarniston seurakuntakoti, Pajusuontie 2, Uusikaupunki

Lisätietoja tapahtumasta:

Puh. 050 3634 140
Minna Rautanen