Opastettu kaupunkikiertoajelu la 18.4./SIIRTYY MYÖHEMPÄÄN AJANKOHTAAN!

La 18.4.2020 14:00 - 15:00
Lauantaina 18.4. on mahdollista tutustua 403-vuotta täyttävään kaupunkiimme opastetulla bussikierroksella, auktorisoidun matkailuoppaan johdolla. Bussi starttaa linja-autoasemalta klo 14. Kierros kestää noin tunnin ja päättyy takaisin samaan paikkaan. Opastuksen aikana kierretään kaikki keskustan tärkeimmät nähtävyydet, puutaloalueet, hieman teollisuusalueita ja kuullaan tarinaa niin Uudenkaupungin mielenkiintoisesta historiasta kuin elinvoimaisesta nykypäivästäkin. Opastettu kaupunkikiertoajelu on mielenkiintoinen informaatiopaketti, joka soveltuu hyvin niin uusikaupunkilaisille, turisteille kuin uusille asukkaillekin. Kierroksen hinta on 10 €/henkilö ja se maksetaan oppaalle paikan päällä.

Koska paikkoja on bussissa rajoitetusti, tulee kierrokselle ilmoittautua ennakkoon viimeistään 15.4. palvelupiste Passariin, Rauhankatu 10, puh. 050 420 5260 (ark 9-16.30) tai passari@uusikaupunki.fi.  Kierroksen järjestää Uudenkaupungin matkailuoppaat ry.