Nuorisotori - Tul toril -teematori

La 6.8.2022 10:00 - 14:00
Torilla on mahdollista tutustua uusiin ihmisiin SPR:n friendship speed datingissa ja samalla nauttia virkistävästä smoothiesta. Torilla kävijät pääsevät myös opettelemaan hyödyllisiä ensiaputaitoja SPR:n ensiaputeltalla.
Nuoret saavat saapua torilla järjestettävään mopomiittiin mopoilla ja mopoautoilla. Torilla kävijät pääsevät kokeilemaan sumopainia ja suunnittelemaan omat tennarit. Tennareiden suunnittelusta voi voitta 50€ lahjakortin kenkäkauppa Alinaan.
Torilla on myös livemusaa ja lavalla nähdään mm. Bobo & Ardo, DJ The Barcidian sekä Romio breakdancer.
Tapahtumassamme pääset näkemään hämmästyttäviä jonglööriesityksiä ja saada kasvomaalauksen itsellesi tai lapsellesi. Voit käydä kirjoittamassa nimesi nimmariseinään, osallistua breakdance kurssille sekä kesäiseen arvontaan. Torilla jaetaan ilmaiseksi pientä purtavaa kuten hodareita, popcornia sekä hattaraa.

Toria järjestämässä on ollut Uudenkaupungin Nuorisovaltuusto.

Muutokset mahdollisia.

Suositut ja palkitutkin ohjelmalliset toritapahtumat viihdyttävät kaikenikäisiä kesälauantaisin.
Myyjät ja tuote-esittelijät sekä yhdistyksen, seuran tai järjestön edustajat ovat tervetulleita torille esittelemään toimintaansa.

Tervetuloa!
Tapahtumapaikka: