Merellinen ilta 20.1. "Arvoisa retari" (striimattuna)

To 20.1.2022 18:00 - 19:30
HUOM!
AVI:n kokoontumiskiellon johdosta merellisen illan luento toteutetaan suljettuna, striimattuma. Luento on katsottavissa sekä suorana klo 18.00 että tallenteena Uudenkaupungin merihistoriallisen yhdistyksen YouTube -kanavalla, linkki kanavalle tässä
ja suora linkki juuri tähän luentoon tästä.
-----------------------------
Torstain 20.1. klo 18 alkavan Merellisen illan aiheena on "Arvoisa retari" - Äijälän laivanvarustajaperheen yhteistyöverkostot postikorttien kertomana 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa. Esitelmän pitää Juha Sahi.
Merelliset illat pidetään Kulttuurikeskus Crusellissa (Kullervontie 11).

Tilaisuuksessa noudatetaan viranomaisten ohjeita koronapassista, maskeista, käsihygienista ja etäisyyksistä.
Kahvitarjoilua ei ole järjestetty.

Merellisen illan luento on jälkikäteen katsottavissa yhdistyksen YouTube -kanavalta, suora linkki julkaistaan täällä myöhemmin.

Luento järjestetään yhteistyössä Vakkaopiston ja Uudenkaupungin merihistoriallisen yhdistyksen kanssa.

Tapahtumapaikka: