Männäisten torilla toritanssit ja ilmainen kuljetus Pyhärannasta ja Laitilasta

Pe 12.7.2019 16:00
Männäisten torille järjestetään ilmainen kuljetus Pyhärannasta ja Laitilasta perjantaina 12.7.2019. Lähtö Pyhärannan Salen pihalta klo 15.30 kohti Laitilan linja-autoasemaa, josta jatketaan klo 15.50 Männäisten torille Kalantiin. Kuljetuksen hoitaa Tilausajot M. Raittinen.

Tällä kertaa Männäisten torilla myös tanssitaan. Toritansseissa soittavat Sauli Soini ja Markus Takala. Tanssit alkavat noin klo 16.00.

Männäisten tori ry järjestää perjantaina 12.7. kaikille halukkaille yritysvierailun Vihannes-Laitilaan, jonne kuljetetaan bussilla torilta ja takaisin. Yritysvierailulle voi ilmoittautua torin infopisteeseen. Vihannes-Laitilan toimintaan tutustutaan toimitusjohtaja Tero Nousiaisen johdolla.

Huutokaupan hyväntekeväisyyskohde on tällä kertaa Kalannin Vanhainkoti. Huutokauppaan voi kuka tahansa lahjoittaa käyttökelpoista, ehjää ja puhdasta käyttötavaraa, muttei vaatteita. Tavaraa otetaan vastaan klo 15 alkaen torilla. Tavaran vastaanottaja päättää, mitä huutokauppaan otetaan. Huutokauppa alkaa noin klo 18.00.

Normaalin torimyynnin lisäksi torilla on Golfravintolan katukeittiö.

Toritapahtuman järjestää Männäisten tori ry, joka on perustettu yhdessä eri toimijoiden kanssa Kalannin toritoiminnan kehittämistä varten.

Myynti- ja kirppispaikkojen varaukset: Männäisten tori ry, Terttu Lundelin, puh. 0500 717 150 tai terttu.lundelin@uusikaupunki.fi

Lisätietoja tapahtumasta:

Männäisten tori ry, Teija Leino