Lounais-Suomen Kesäretkihaaste

Ke 15.6.2022 - Ke 31.8.2022

Kesäretkihaaste on rantautunut Lounais-Suomeen ja myös Uudenkaupungin elämyksellinen Velhoveden rengastie on mukana haasteessa!

Velhoveden rengastie on noin 50 km:n mittainen pyöräilyreitti, joka johdattaa Ukin saarille ja luodoille kokonaan ilman lauttayhteyksiä. Voit siis nauttia merellisestä tunnelmasta ja vierailukohteista reitin varrella juuri niin pitkään kuin itse haluat. Samalla voit osallistua myös Lounais-Suomen Kesäretkihaasteeseen!

Löydät Santtiorannan leirintäalueelta Kesäretkihaasteen rastilapun, jonka ohjeita noudattamalla kirjaudut mukaan haasteeseen. Tarvitset kirjautumista varten älypuhelimen, mutta sinun ei tarvitse ladata erillistä sovellusta.

Jokainen käynti vastaa yhtä arpaa arvonnassa, jossa on jaossa retkeilyyn ja lähimatkailuun kannustavia palkintoja. Kesän aikana vähintään kahdeksassa kohteessa käyneiden kesken arvotaan lisäksi 150 euron arvoinen pääpalkinto!

Kesäretkihaasteessa on mukana yhteensä 15 kohdetta, jotka tutustuttavat lumoaviin luontopolkuihin, merimaisemiin ja kulttuurikohteisiin Lounais-Suomen alueella.

Kuva: Uusikaupunki

Tapahtumapaikka: 

Santtioranta Camping
Kalalokkikuja, Uusikaupunki

Lisätietoja tapahtumasta: