Lasten ja nuorten lukukisa kesällä 2017

To 1.6.2017 - La 19.8.2017

Lasten ja nuorten lukukisa kesällä 2017

Uudenkaupungin kirjasto on mukana Varsinais-Suomen kirjastojen Lukubingo 2017 lukukisassa. Uudenkaupungin kirjastossa bingoillaan 1.6.– 19.8.2017.

Bingon saa lukemalla kolme eriväristä kirjaa. Bingolappuja saa Uudenkaupungin kirjastosta ja Kalannin kirjastosta sekä kirjastoautosta. Kun bingorivi on valmis, saa lappua vastaan kirjastosta pikkukirjan, joka kiinnitetään pääkirjaston seinällä olevaan jättipingoon.

Kaikkien bingoa pelanneiden kesken arvotaan useita kirjapalkintoja kisan lopuksi. Kilpailu on tarkoitettu kaikille lapsille ja nuorille ja myös kuunnellut sadut ja kuvakirjat voidaan laittaa bingoriviin.

Kesällä lukeminen on hienoa, kun voi loikoilla riippumatossa tai kuunnella veden liplatusta ja samalla uppoutua hurjiin seikkailuihin ja mahtaviin tarinoihin.

Kannattaa tulla mukaan bingoilemaan!

Tapahtumapaikka:
Käyntiosoite: