Uudenkaupunkin Museo
Museo

Lapsuuden paikat Uudenkaupungin puutaloalueella - Museoilta

Ma 11.11.2019 18:00 - 19:30
Millaista on ja on ollut viettää lapsuutta Uudenkaupungin puutaloalueella? Tule kertomaan siitä meille!

Uudenkaupungin museo kerää tietoja Uudenkaupungin puutaloalueen asukkaiden lapsuudesta ja erityisesti lapsuuteen liittyvistä paikoista. Asukkaat tai alueella aiemmin asuneet voivat itse tallettaa tietoja nettiin myöhemmin avattavaan karttakyselyyn.
Tämä hanke aloitetaan Museoillalla maanantaina 11.11. klo 18.00 alkaen Wahlbergin museotalossa, jossa kerromme lisää, mistä tässä oikein on kyse. Mukaan ovat erityisen tervetulleita puutaloalueella nyt asuvat tai siellä aikaisemmin asuneet. Voit myös tulla, mikäli sinulla on vaikka vanhempiesi muistoja puutaloalueen lapsuudesta. Toivomme tilaisuuteen kaikenikäisiä osallistujia.
Museoillan teemana on lapsuuden paikat Uudenkaupungin puutaloalueella. Teema sopii myös museossa esillä olevaan näyttelyyn Vähälapsena, johon on illan aikana vielä mahdollisuus tutustua. Tilaisuus on maksuton.
Tämä Museoilta on osa Uudenkaupungin museon ja Rauman museon yhteistä Kulttuuritietopankkihanketta.

Tapahtumapaikka:
Käyntiosoite: