Suomi

Lähetystori, Tul toril-teematori

La 7.9.2019 9:00 - 13:00

Tervetuloa mukaan Lähetystorille!

Torilla seurakuntien kojuissa myytävänä kauden satoa, leivonnaisia ja paikallisia käsitöitä ym. tuotteita, sekä kahvia ja pullaa, lettuja, vohveleita ja grillimakkaraa lähetystyön hyväksi. Esiintyjinä Mölyäijät-kuoro Pyhärannasta Petri Laitisen johdolla sekä lapsikuoro Margaretan mukulat ja Hanna Pishro Vehmaalta. Tarinankertoja Kiisi Isotalolla on asiaa lapsille ja heille on myös puuhateltta koko torin ajan.

Lähetystyöstä kertovat Rauman seurakunnan kappalainen Riitta Granroth, joka on työskennellyt Suomen Lähetysseuran lähettämänä Marhaban-keskuksessa Marseillessa, Ranskassa, ja Annu Santos, joka on Beit-Immanuel –seurakunnan työssä Israelissa Kansanlähetyksen kautta.

Lähetystorin juontaa Merja Alastalo Vehmaalta.

Kesän viimeisellä Tul toril –teematorilla on myös Goodwill cafe –kohtaamispaikka ja Vakka-Suomen Toivoa naisille –piiri esittelee toimintaansa.

Lähetystorin tuotto ohjataan seurakuntien nimikkokohteisiin ja pika-arvonnan tuotto Suomen Lähetysseuran Tasaus-keräykseen. Ostokset vain käteismaksulla.

Lähetystorin järjestävät Uudenkaupungin, Kalannin, Pyhämaan ja Lokalahden kappeliseurakunnat, Laitilan, Pyhärannan, Taivassalon, Vehmaan ja Kustavin seurakunnat sekä Uudenkaupungin helluntaiseurakunta ja Lähde - Uudenkaupungin vapaaseurakunta.

Lämpimästi tervetuloa lähetystorille!

 

Tapahtumapaikka: 
Kauppatori
Toriteeman logo, torin siluetti

Lisätietoja tapahtumasta:

Puh. 0447005719