Suomi

Lähetystori, Tul toril-teematori

La 7.9.2019 9:00 - 13:00

Tul toril Lähetystori Uudenkaupungin torilla lauantaina 7.9. klo 9-13

Lähetystorilla on seurakuntien kojuissa myytävänä kauden satoa, leivonnaisia ja paikallisia käsitöitä ym. tuotteita sekä kahvia ja pullaa, lettuja, vohveleita ja grillimakkaraa lähetystyön hyväksi.

Lähetystorilla esiintyvät Mölyäijät-kuoro Pyhärannasta Laitilan kirkkoherran Petri Laitisen johdolla sekä lapsikuoro Margaretan mukulat ja kanttori Hanna Pishro Vehmaalta. Tarinankertoja Kiisi Isotalolla on asiaa lapsille ja heille on myös puuhateltta koko toriajan sekä ilmapalloja ilmaiseksi.

Lähetystorin vieraina ovat Rauman seurakunnan kappalainen Riitta Granroth, joka on työskennellyt Suomen Lähetysseuran lähettämänä Marhaban-keskuksessa Marseillessa, Ranskassa, ja sielunhoitoterapeutti, avustustyöntekijä Annu, joka työskentelee perheensä kanssa Lähi-Idässä. Riitta ja Annu ovat myös tavattavissa torilla.

Lähetystorin juontaa Merja Alastalo Vehmaalta.

Kesän viimeisellä Tul toril –teematorilla on lisäksi Goodwill cafe –kohtaamispaikka ja Vakka-Suomen Toivoa naisille –piiri esittelee toimintaansa. Molemmat löytyvät esiintymislavan läheisyydestä Uudenkaupungin seurakunnan infokatoksesta, jossa voi myös osallistua ilmaiseen kukka-arvontaan.

Lähetystorin tuotto ohjataan seurakuntien nimikkokohteisiin ja pika-arvonnan tuotto Suomen Lähetysseuran Tasaus-keräykseen. Ostokset vain käteismaksulla.

Lähetystorin järjestävät Uudenkaupungin, Kalannin, Pyhämaan ja Lokalahden kappeliseurakunnat, Laitilan, Pyhärannan, Taivassalon, Vehmaan ja Kustavin seurakunnat sekä Uudenkaupungin helluntaiseurakunta ja Lähde - Uudenkaupungin vapaaseurakunta.

Ohjelma

9:00 Avaus, Merja Alastalo ja hartaus, Riitta Granroth

9:30 Riitta Granroth kertoo Marhaban-keskuksesta Marseillessa, Ranskassa

10:00 Sielunhoitoterapeutti Annu kertoo työstään Lähi-Idässä

10:30 Lastenohjelma, tarinankertoja Kiisi Isotalo

10:50 Musiikkia esittää lapsikuoro Margaretan mukulat ja Hanna Pishro

11:00 Mölyäijät-kuoro esiintyy, johtaa Petri Laitinen

11:30 Riitta Granroth kertoo Marhaban-keskuksesta Marseillessa, Ranskassa

12:00 Lastenohjelma, tarinankertoja Kiisi Isotalo

12:30 Sielunhoitoterapeutti Annu kertoo työstään Lähi-Idässä

13:00 Kukka-arvonta

Lämpimästi tervetuloa lähetystorille!

 

Tapahtumapaikka: 
Kauppatori

Lisätietoja tapahtumasta:

Puh. 044 5689300.