Suomi

Kuutamokeikka

La 23.3.2019 19:00 - 21:00

Sunny Side Swing Band on naantalilainen big band -tyyppinen kokoonpano laulusolisteinaan Matti Mäntylä (kotoisin Kalannista) ja Hanne-Maaria Nikutjeva. Orkesteria johtaa Samuli Nieminen ja konsertin teemana on kuu.

Kuu on kiehtonut ihmisiä aina ja ollut inspiraation lähteenä joillekin kaikkein suosituimmille kotimaisille kappaleille kuten Toivo Kärjen tango Täysikuu. Konsertissa näitä ikivihreitä hittejä esitetään uunituoreina Kimmo Gröhnin orkesterisovituksina.

Mukana on tietysti myös tunnettuja ulkomaisia kuuaiheisia sävelmiä kuten Fly Me To The Moon, joka esitetään Frank Sinatran tunnetuksi tekemänä versiona.

Latinalaisia rytmejä ei ole unohdettu tälläkään kertaa ja niitä edustaa mm. Carlos Santanan Moonflower, jossa palvotun virtuoosin soolon soittaa bändin kitaristi Sami Malkamo, sovitus on kapellimestari Samuli Niemisen käsialaa.

Kuumatkailu on siis mahdollista, musiikin siivin, jo tänä vuonna lauantaina 23.3.2019 klo 19:00 Uudenkaupungin Crusell-salissa. Liput €20 Ticketmasterin verkkopalvelusta ja myyntipisteistä (Yhteispalvelupiste Passari) tai ovelta tunti ennen konserttia.

Konsertin kesto on noin 2 tuntia sisältäen väliajan, jonka aikana kahvitarjoilu. Konsertin juontaa Ritva Setälä.

(Konsertti on uusinta Naantalissa viime uudenvuodenaattona täydelle Kristoffer-salille esitetystä konsertista.)

Tapahtumapaikka: 

Crusell-sali, Kullervontie 11, 23500 Uusikaupunki