Korihait korisliigan runkosarjan kotipelit tammikuussa ilman yleisöä

Ti 4.1.2022 - La 22.1.2022
Korisliigan runkosarjan koripallottelut pelataan Uusikaupunki Areenalla (Pohitulli). Katso ajo-ohjeet täältä.
Pantterijahti käynnistyy lokakuussa alussa ja Suomen mestari on selvillä viimeistään 9.5.2022.

Korihaiden kotiottelut tammikuussa 2022
Ti 4.1. Klo 18:30 Korihait – Helsinki Seagulls (Pelataan ilman yleisöä)
La 15.1. klo 19:00 Korihait – Kataja Basket (Pelataan ilman yleisöä)
La 22.1. Klo 17:00 Korihait – BC Nokia (Pelataan ilman yleisöä)

Otteluajankohdat voi tarkistaa Uudenkaupungin Korihait | Ottelut ja liput

Pääsyliput runkosarjan otteluihin, sitten kun rajoitukset sallivat yleisön läsnäolon.
Lippuja on myynnissä ovelta.
Irtolippuja on myytävänä myös ennakkoon, tiedustelut Johanna Kutila, numerosta 044 540 8734.

Hinnat:
Aikuiset 17 € *
Eläkeläiset/opiskelijat 12 €
Lapset (7-16 v.) 5 €
(*S-etukorttilla alennus -2 €)

Ohjeita yleisölle korona-aikana
Ottelutapahtumat pyritään järjestämään mahdollisimman normaalisti poikkeusajoista huolimatta. Korona-ajan perussäännöt ovat voimassa ja niiden noudattamisessa vedotaan jokaiseen tapahtuman osallistujaan:
- pysy kotona oireellisena
- huolehdi käsihygieniasta
- huomioi turvavälit
- maskisuositus

Yleisön saapuminen Uusikaupunki Areenalle
Yleisö saapuu ja poistuu Areenan pääoven kautta. Saapuvaa yleisöä pyydetään huomioimaan em. perusohjeet. Käsien pesumahdollisuus on tuloaulan vessoissa ja käsidesiä on saatavilla aulassa ja salin puolella. Saapumisessa järjestyshenkilöt opastavat turvavälien pitämisessä.

Katsomot
Korona-aikana katsojien määrä on rajattu n. puoleen istuinpaikkojen maksimimäärästä. Käytettävissä on n. 400 paikkaa. Pääkatsomossa on käytössä joka toinen rivi. Näin ollen numeroituja vakiopaikkoja ei voida taata kaikille. Ylä- ja päätykatsomossa ovat kaikki rivit käytössä. Katsomoissa pidetään vähintään yhden tyhjän istumapaikan väli katsojien välillä. Perheet ja seurueet voivat istua vierekkäin.Otteluissa suositellaan käytettävän kasvomaskia.

Väliaikajärjestelyt
Virvokepisteillä noudatetaan turvavälejä. Syödessä ja juodessa maskin saa ottaa pois.

Yleisön poistuminen
Yleisön poistuminen porrastetaan katsomoittain siten, että ruuhkat voidaan välttää ja turvavälit voidaan pitää. Kuuluttaja muistuttaa ja ohjaa poistumista. Tässäkin vedotaan jokaisen katsojan omaan käyttäytymiseen, jotta turvallisuus voidaan taata.
Tapahtumapaikka:
Uusikaupunki Areenalla (Pohitulli), Pohjoistullitie 3, Uusikaupunki